Балога - Порошенку: "Пане Президенте. Ми з Вами добре знаємо, що Дебальцево вже не наше"

4
10

Політик наголошує, що блокування через ЗМІ правдивої інформації про реальний стан справ, вже нікого не врятує і нікому не допоможе.

 – Штаб АТО бреше не гірше, ніж росіяни. Найголовніше, що цю брехню добре видно – там стільки людей, що приховати щось неможливо. Так як там стоять мої земляки, можу сказати одне - сили у хлопців є. Але, коли ніхто нічого не робить – люди втрачають віру, – зауважив Віктор Балога. - Ви знаєте, що потрібно діяти – або військово, або дипломатично. Іншими словами, або ми скасовуємо для цього регіону перемир’я, якого там ніколи не було, включаємо артилерію і доставляємо туди техніку і боєкомплект. Або приймаємо рішення про виведення військ. Я про це говорю з 31 січня. Сьогодні про це уже відкрито кажуть експерти і самі військові. Рішення потрібно приймати НЕГАЙНО!

Коментарі

БЗ
балога здохни

За

.
.

ты смотри - ни одна местная мразь слово мир даже не пытается произнести. Ну-ну, могилизируйтесь дальше. Рабы.

П
пенсіонер

ДЯКУЮЧИ НАШОМУ ГАРАНТУ ТА САМА КАРТИНА, ЩО У ІЛОВАЙСЬКУ І НІХТО НЕ ПОКАРАНИЙ ОСОБЕННО МУЖЕНКО,ТВАРЬ!

В
Вальцман

И що, Виктор?!

В2
Влад 2

Намагання Порошенка вирішити дипломатичним шляхом на жаль, позитивних результатів не дала із-за відвертого цинізму, брехливості, імперських амбіцій Путіна. Завдяки Януковичу, його попередників, армія розкрадена, немає достатньої кількості зброї, військові перетворилися в чинуш. В складній ситуації дісталася Порошенку Україна. Війна на Донбасі – це типова форма ведення війни великою державою з імперськими амбіціями проти малої держави. Війна ведеться шляхом виснаження невеликої армії з меншим озброєнням, знищення цього озброєння, яке поповнювати нічим і т.д. Це, на жаль, так, це потрібно розуміти. Страшно те, що Путіна ніхто дієво не зупиняє. Він назавтра таке ж саме може зробити і будь-кою країною! Тільки наївні думають, що без військової допомоги із-за кордону ми зможемо перемогти, або ж, принаймні, ефективно утримувати свої позиції

Д
Дебільцево

віддайте цей чортів хутор новоросам. Нікому він не потрібний. Скільки кіборгів загинуло в аеропорту ? І що ? Ніхто не помітив жодних змін , відколи аеропорт не наш . Який такий стратегічний обєкт ? Для кого? Для Пороха ? Не смішіть.

В
Вася

Ще є бажаючі робити культ з революції негідності?

С
Свуй

Здаватися !!! Руки до гори !!! Ахтунг , ахтунг капут!!!

Ш
Шонi

Спiлкувався з медиками 128 Бр. - ще позавчора можна було врятувати багато пораненних хлопцiв, але все марно сьогодні померло вже більше 10 чоловік від ран, а легко поранені вже стали важкими і якщо зараз їм не надати допомогу і вони помруть. Напевно нас кинули або навколо зрадники?

П
пенсыонер

ПОП-у наплювати на людей,головне його синок сидить у Верховній Зраді.ХТО ВІДПОВІВ ЗА ІЗВАРИНСЬКИЙ, ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ І ЗА АЄРОДРОМ ДОНЕЦЬК? НІХТО!!!ТАК САМО БУДЕ І З ДЕБАЛЬЦЕВСЬКИМ КОТЛОМ!!!

Читайте також