Балога – Порошенку: Прямо під носом у Вашого генерал-губернатора в Ужгороді йшла скупка голосів

7
2

За словами політика, 26-те жовтня стало чорним понеділком для кожного ужгородця, який прагне кращого майбутнього для свого міста.

– Хочу публічно звернутися до Глави держави. Пане Президенте, вибори на Закарпатті завершилися. Впевнений, з результатами Ви ознайомилися. Кількість голосів, які набрала партія влади – це прямий наслідок того, що Ви відрядили у область людей, які здатні продукувати лише картинку для телебачення, – заявив Віктор Балога. – Хотів би помилятися, що Ви з Медведчуком та бандитами весь цей час воювали проти мене особисто. Але, зараз настав момент істини. У Вас немає можливості створити більшість у обласній раді без бандитів і вчорашніх «регіоналів». А це – заявка на політичне самогубство.

– Ви уже догралися до того, що віддали Ужгород бандитам. Прямо під носом у Вашого генерал-губернатора, в самому Ужгороді йшла скупка голосів, починаючи з продуктових наборів перед виборами, закінчуючи 500-ма гривнями в день голосування. Результатом бездіяльності призначених Вами чиновників стало те, що громада міста не повірила своїм очам, коли побачила, хто виходить в другий тур, – додав політик. – 26-те жовтня стало чорним понеділком для кожного ужгородця, який прагне кращого майбутнього для свого міста. Впевнений, такий результат був би не можливим, якби не сприяння влади.

– Зараз громада Ужгорода змушена обирати між вчорашнім і позавчорашнім. Люди просто втратили будь-яку мотивацію йти на такі вибори. Уже зараз можна говорити, що місто відкинули у своєму розвитку на десятиліття назад. Це і є головний результат Вашої команди на цих виборах. Можливо, хоча б після цього зупините їх, щоб не наламали дров у всій області? – підсумував Віктор Балога.

Коментарі

С,
скажуть ,що дощ іде ...

:)

Р
рок

Цікава буде реакція секретаріату презика на цей месидж.

Читайте також