Балога: Потрібно просто повернутися до людей лицем і виконувати клятву Гіппократа (ВІДЕО)

10
6

Народний депутат провів черговий прийом громадян Мукачівського району.

«Сьогодні мав прийом виборців у Мукачівському районі. Дуже багато людей іде зі своїми проблемами: низький рівень пенсій, мала заробітна плата в бюджетних установах. Але що просто мене вбиває – дуже багато людей приходять по допомогу, щоб оплатити операції. Оплатити при діючий Конституції, яка гарантує кожному «безоплатну медицину», – розповів Віктор Балога у своєму Facebook.

«Люди не мають можливості купити ліки на хіміотерапію, заплатити за променеві процедури. Особливо злість бере, коли по онкології звертаються батьки за своїх маленьких, ще нерозуміючих нічого в цьому житті, дітей. Що це таке робиться в нашій медицині, якщо дітей з тяжкими хворобами держава залишає сам-на-сам? Що це за відношення міністерства до малого українця, якщо потрібно чекати черги на отримання коштів для проведення операції за кордоном (бо в нас в 21 столітті руки ростуть не з того місця)? Хіба може взагалі існувати черга на онкологію? Напевно, лише на цвинтарі», – зауважив політик.

«Тому сьогодні, коли в людей виникають проблеми, вони вирішують їх самі – збирають гроші через ЗМІ, просять допомогти у всіх кого тільки можуть, але не у держави. Бо знають, що держава не те, що не допоможе, а ще й «попросить» за все – від шприців до оренди лікарняного ліжка. Ця проблема не нова. Їй щонайменше років 20 і весь цей час її вперто не помічають. Хоча насправді в масштабах держбюджету, не так багато потрібно грошей на збереження життя українця в критичних ситуаціях. Потрібно просто повернутися до людей лицем і виконувати клятву Гіппократа. Якщо хтось в цій країні ще хоча би Бога боїться», – підсумував Віктор Балога.

Коментарі

П
пипец

скільки Віхтор Іванович при владі,не на рядових посадах,десь років 10,і раптово у нього відкриваються очі,а чий ВР роспустять

1
123

І за вчителів не забудь.

1
123

Вітя,будь добрий,провірь аптеки у Мукачеві.Докажи землякам,що ти за них.

R
Rentgenolog

V Mukachevi apparat krashij

М
мукачівка

Обстеження на МРТ апараті в Ужгороді коштує 300 грн з диском на одну частину тіла, а в Мукачеві - 550 грн. Питання, чому така різниця, невже для Мукачева розхідні матеріали везуть з Америки, чи платять космічну зарплату персоналу?!!!

М
мукачівець

Віктор Іванович. А можливо тут винні виконавці від медицини в тому ж Мукачеві і районі, що люди ідуть до Вас за грошима. Можливо керівники медицини повинні звітуватись які підприємства виграли тендери на поставку медикаментів і за якою ціною. Зробіть депутатський запит по якій ціні обходяться ліки Мукачівській ЦРЛ, скільки потрібно заплатити в лікарні щоб пройти обстеження на апаратах які були при Ющенкові поставлені закордону як гуманітарна допомога. можливо відповіді на ці питання чимость і заміннять відповіді на ваші питання

Читайте також