Балога: Потрібно відстоювати кожного депутата, в якого хочуть забрати мандат

10
19

На думку народного депутата, за спробами забрати мандат у парламентерів, стоїть намір створити ручну Верховну Раду.

«Сьогодні Ештон і Фюле вступилися за Власенка, Домбровського і Балогу. Але для мене особисто немає значення у кого хочуть забрати мандат – у Власенка, Домбровського, чи Балоги. Потрібно відстоювати кожного депутата, у якого в неконституційний спосіб хочуть відібрати повноваження. От, наприклад, сьогодні задля «загальної справи» принесли в жертву Веревського. Цього ми не допустимо – в тому числі і стосовно депутатів з Партії регіонів, які опинилися в ситуації «бий своїх, щоб чужі боялися». Завтра в жертву принесуть ще кілька депутатів з обох таборів. І це все лише з однією метою – створити ручний парламент, в якому чужі бояться, а свої – не рипаються», – наголосив Балога.

Коментарі

П
Політолог

Микола критикує Балог.

5
5

Пане Микола, ви не є фаном ані ПР ані ЄЦ, але чомусь складається враження що ви критикуєте лише ЄЦ.

МС
Микола Староста (Жалива)

Я не є ярим прибічником та членом партії ПР, там просто є дійсно хороші люди та мої друзі(та брати)яких я підтримую. Знаю що і в ЄЦ є непогані люди яких я поважаю, але як одні так інші не показали реальної роботи для людей. Не у одних не у інших нема нормально ідеології,це партії одного лідера, тому вважаю за потрібне створення нової політичної сили на Закарпатті,яка дійсно буде вболівати з наш край .. . і це не пусті слова. Щодо листа, так вважаю що про щось догадуватися і стверджувати різні речі. Балога не мав так категорично заявляти, що мова іде про його брата.

М
Мукачівець

В такій спірній ситуації нам потрібно дійти компромісу. Ми вважаємо, що речник Ештон та єврокомісар Фюле звертали увагу більше на опозиційних депутатів, ніж провладних, тому що знають - влада своїх в обіду не дасть. І це факт. Я поважаю вашу думку, але попереджую, намагатись не робити провокацій на сайті "Мукачево.нет", ти самим розколювати суспільну думку в період, коли нам потрібно об*єднатись заради майбутнього.

МС
Микола Староста (Жалива)

Вибачте, але де я облив брудом ваш сайт я не знаю. якщо ви маєте на увазі "Новини Закарпаття", так заявляв неодноразово, що прямого відношення до нього не маю! Там наскільки я знаю працюють, як мінімум троє журналістів, які могли щось написати проти вашого сайту. Стосовно листа Кетрін Ештон та Штефана Фюле де говориться про ще двох (не Павла Балогу та Олександра Домбровського) так іде мова про двох нових депутатів у тому числі з ПР яких хочуть залишити депутатських мандатів. І суть проблеми у сумісництві цих депутатів, а не порушеннях на виборах.

М
Мукачівець

Шановний, Миколо Староста. По-перше, будьте уважні, сконцентровані. Я згадував, про "обливання брудом" нашого сайту, а не народного депутата В.І. Балоги. Просто ви вже марите цими політичними наклепами, забуваючи про діялність ЗМІ. По-друге, якщо народний депутат України, робить заяву, то вона не може бути безпідставною. Доказом цих слів є офіційний лист, направлений речником Верховного представника ЄС Кетрін Ештон та Комісара ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле, в якому зазначено (цитата): " Ми глибоко занепокоєні останніми процесуальними діями, які можуть призвести до скасування парламентського мандату двох депутатів на сумнівних правових підставах. Ми також звертаємо особливу увагу на ситуацію, пов’язану зі справою народного депутата Сергія Власенка у світлі останнього клопотання до Вищого адміністративного суду стосовно позбавлення його парламентського мандату ". Ті "два" депутата, крім Власенка, самі здогадайтесь хто. Зробіть висновки.

1
123

хочу сказати що правильно роблять що тих депутатів лишають мандатів прийшов в раду працюй а не дурака валяти привикли у раді нічого не робити і прикриватися мандатом думають раз відвалили за мандат купу грошей то тепер все дозволено, купив собі депутата працюй а не займайся підприємництвом а то взагалі порозпускалися повність підтримую владу хай всіх хто там не відповідає вимогам вон з ради а хто працює того не тронуть ще би тих депутатів у автівки поскромніше пересадити і тоді і європа повернулася до нас лицем шановні дипутати подивіться де так себе поводять в цивілізованому світі ніде в росії і там більше стримані а ви себе ведете як племені вожді бються товчуться матюкаються і це все за свій благоустрій пора еволюціонувати в людину

МС
Микола Староста (Жалива)

Мукачівцю, я ніколи не говорив, що Мукачево net немає популярності. У нього своя редакційна політика та позиція у мене своя.... З чого Ви взяли, що я обливаю брудом Балог? просто констатую факти, які між іншим ніхто оспорити не може. Так де Ештон і Фюле говорили про Павла Балогу???? І де тут бруд?,якщо ніде такої інформації нема.

М
Мукачівець

Мушу вас розчарувати Пане Миколо, тому що над даним сайтом працюють компетентні люди, більшість з яких мають вищу політичну освіту. Люди, які є патріотами свого міста і області, майбутнє якого не є байдужим для них. Якби наш сайт, не був поширенішим ніж ваш, з усією повагою, то ви, Пане Жаливо, не сиділи б на ньому цілими днями і не "обливали" безмістовним брудом його. А з іншої сторони, вам можна подякувати. Самі не усвідомлюючи, ви вже заробили собі "чудову" репутацію між мукачівцями; тим самим, допомагаєте нам робити сайт актуальним, коментованим. Тож най вам, тепер, "правда очі і поколе".

К
Катрін

які ж ви пане Вікторе розумні, атепер якщо забрати прізвище Балога звідти, то ви і далі будете заступатися за цих депутатів? .........сумніваюся............

С
Сергій

як то Балога Балогу не захистить....мусить вступитися, не без того,корисливі ви балогівці

К
Крут

Ой ой ой ...немає значення у кого хочуть відібрати мандат...Не смішіть народ, якби там прізвище "Балога" не звучало,то ви би навіть не звернули на це уваги.

МС
Микола Староста (Жалива)

Раніше про Балогу, говорили тільки хороше та дуже хороше, а тут з'явився "Жалива", який не прикриваючись ніками почав писати правду. Зрозуміло, що пробалогівські писаки злі, вони не можуть аргументовано відбілити свого шефа, мозгів не хватає, тому і переходять на обговорення Жаливи. Ви знайдіть де Ештон і Фюле говорили про Павла Балогу, тоді питань не буде.

5
5

Ну так йди і читай свій сайт, все що ти можеш тут писати це критика про Балог.

МС
Микола Староста (Жалива)

Якщо його ніхто не читає, то чому тільки один з усіх закарпатських сайтів його перед самими виборами зламали? Сайт має менше двох років і входить у п'ятірку сайтів Закарпаття. Між іншим там коменти не видаляються, незалежно хто їх пище і про що.

5
5

Ну да коле, ваші сайти реально ніхто не читає))) Окрім вас)

МС
Микола Староста (Жалива)

Да, правда очі коле:)))

Г
ГУЦУЛ

Старосто Жаливо :-Ти придурок і членосос Регі Анналів і бидло Виноградівське фчого лазиш на сайт лишайся на своему помойному сайтові який кроме риггів і анналів і голубих з вашоі партейки нечитає

МС
Микола Староста (Жалива)

Цікаво, де Балога знайшов,що вони захищали Балогу??? Мова йшла тільки про Власенка, В,І. як завжди туди доточив і свою файту.

Читайте також