Балога: ПР має вибачитися за своїх депутатів

14
8

Саме це має стати першим кроком у налагоджені конструктивного україно-польського діалогу, вважає політик.

«Влада та 148 депутатів від парламентської більшості за останні тижні зробили для українсько-польських відносин більше шкоди, ніж усі наші недруги на міжнародній арені. А результатом їхньої боротьби з політичними опонентами стало лише те, що Україна втрачає одного зі своїх друзів і лобістів у ЄС», - зауважив Віктор Балога.

«Сьогодні маємо перші наслідки. Радикальні польські політики, «окрилені» заявами ПР і КПУ, розпочали ігри у відповідь. Від тиску на польські музичні гурти, що співають українською мовою і намірів реконструювати волинську "різанину" до обмеження Європейських днів добросусідства з Україною. Якщо ці процеси не зупинити, найближчим часом прохолода у стосунках між нашими країнами буде все більш відчутною», - констатує народний депутат.

«Зараз українська влада має невідкладно реанімувати українсько-польський діалог. А першим кроком до відновлення стосунків мало б стати визнання своєї помилки і публічне вибачення за дії своїх депутатів з боку Партії регіонів», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Г
Гуцул

ДЛЯ СОВІСНОГО::Шо ти ароти Балог?? Тому шо наші Закарпатці?? А Ти крутий і хочеш бути Членососом у Данецьких Пацанів у них пуцка май солодка думаєш бидлото??

В
виборцю

Скільки разів у Балоги котилася з під ніг земля? Але він був, є і буде Балогою. А всі такі уроди як ти і твої хазяї пропадали нахєр. Пройде небагато часу і ти, Під*Рок, будеш осанну співати Балозі, казати як ти від режиму Януковича пострадав, шо ти революціонер прихований..... Але ти як був гамнюком так і залишишся, точно так як і всі жаливи, фредії, макмуфлони і проча Під*Растична нечисть. А тепер давай продовжуй срати, а то конюх тобі твоїх 30 сріблеників не видасть.

T
TB

Aha, a Baloha molodec pro narod dbaje, ta vse cherez Facebook. I tak jomy bidnomy tjazko. Zajmatusja pystojy demahohijejy , to ne mashku z kartoplejy nosutu chu rahyvatu.

W
Wolf

Бездари регіонали, будь яким шляхом, відволікають увагу від тяжкого економічного стану в країні....

П
Петро

>Саме це має стати першим кроком у налагоджені конструктивного україно-польського діалогу, вважає політик. І чому ви вважаете що когось цікавить Ваша особиста думка?

Б
безсовесному

ты ещо и безмозглый оказываается.

Б
безсовісний

А для вас що являєся святим. Балога правду пише.Все керівництво ваше лише і думає як вас обєгорити ,обкрасти ,а ви барани ще і раді.

С
Совісний

А, скажіть на милість, коли вже закарпатцям не доведеться вибачатися за Балогу. За цей ходячий сором на всю країну, для якого нема нічого святого, окрім його грошей. Ви за свої діяння отримаєте по заслугах. Може цей час уже наблизився впритул?

Читайте також