Балога про блокаду українського імпорту в Росії: Україні є чим відповісти

9
16

Питання лише в тому, каже народний депутат, чи готова українська влада до цього.

"Сир, шоколад, а тепер і все, що зроблено в Україні – не якісне, не відповідає стандартам і взагалі небезпечне для життя пересічного росіянина. Особисто я нічого дивного в такій політиці Кремля не бачу. А що ми не знали, що ВВП буде це робити? Але це тільки початок і до листопаду, коли треба підписувати Асоціацію з ЄС, буде набагато більше штучних проблем, створених Росією. Мета очевидна - змусити Україну не вступати до ЄС", - зауважив політик.

"Але якщо у Москві вірять, що таким чином зможуть збільшити кількість прихильників Митного Союзу, то цього не буде. Реакція буде на 180 градусів протилежною. І не лише в традиційно проєвропейських західних регіонах, а й у східних і центральних областях, які найбільше постраждають від російського ембарго. А щодо симетричної реакції, то в української влади є чим відповісти Росії. Питання лише в тому, чи вона до цього готова", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Г
гоцул

Херня це все . Відкіля у Барви 400 мільйонів євро ? це є 40 мільярдів гривень . пишуть всяку чипуху , якби у Балоги були ті кошти то він би вже був президентом

Ч
Читач

Питання до Балоги. А звідки у вас взялось 400 млн. в швейцарському банку?

И
Игорь

Закарпатцам есть чем ответить Вите: вали в свою швейцарию!! Ах, ты не можеш??! Бедняга....Тогда чиди и жди, когда в дверь постучат, а за ними будет бумеранг. Уж он тебя больно шарахнет!

А
Анця

Ви, Вікторе Івановичу, гарно говорити гаразд. Найкраща відповідь РОсії буде вступ до ЄС і повний ігнор її палок у наші колеса. Але ж ви би хотіли, щоб трохи Рлсію прижали, як вона прижала вас, чи не так?! У цьому питання, як і у всіх інших, - суто особистий інтерес. І не дума він за державу, катана!!!У нього одна держава - він і його семейка, яка позалізала в області всюди де лиш можна. Коли ви, Балоги, вже переведетеся???

Г
Гектор

Простым украинцам есть, что делить с простыми россиянами? У каждого бизнес в соседнем государстве? Или свой президент думает о народе? Или Украина выплатила долги МВФ, как это сделала Россия и Венгрия? Или в нашей Украине покращення увидели все, а не только семья и Азиров? Сдается мне нас хотят поссорить - просто так легче съесть Украину, а нас съедят, если Евросоюз - нас ждет сценарий Греции.

В
Віктор

Геть від Москви!!!

К
катана

Балога молодець за державу дума

С
себіко

"Балога про блокаду українського імпорту в Росії: Україні є чим відповісти" ......новий блокбастер, уже скоро на ваших телеекранах! ххех....

Б
боря

Так, Україні є чим відповісти. Зашліть туда Балогу і він налагодинть контрабандний шлях для українських товарів у Росію через границю.

D
Dod

Ці москалі вже повністю подуріли ! Але якщо Україні вистачить мудрості то нам вже нічого в майбутньому не загрожуватиме від них ! Імперські замашки Росії потихеньку вщухатимуть, а нам як розумній державі давно пора звернути увагу на те що маскалі вже майже всі відпочивають та навчаються в Європі ! Росіяни всіма методами будуть нам ставити палки в колеса, тільки щоб Ми не вирвалися від їхнього впливу на нас. Шкода що і той народ російський буде ще досить довго слухати казки від дяді Володі П., Як їм солодко живеться поки він жирує !!!

АК
а какой интерес

у простого закарпатского жебрака у цукерках Петьки Порошенко? Шо вы так за его бизнес мазу тянете?Може он от своих миллиардов, шо на РОШЕНЕ нагреб с вами поделится? Да хер они ложили на всех нас..а вы тут жопу рвете за сыр, конфетки и.т.д. Вы лучше спросите могут ли наши закарпатские старички купить себе до кавы коробочку РОШЕН за 35-50 гр ?

О
ооо

Россия член СОТ. Ее теперешние действия нарушают правила СОТ. Наше очень умное правительство, в частности министр Прасолов обязаны подать жалобу в СОТ на действия россии. Щтрафы в пользу Украины могут быть колоссальными. Иначе русских не научить цивилизации.

М
Міліцішта

Давай Вітю горлань. Завтра ще 400 міліончиків заберуть! Лошарик інсуліновий:)))))))

П
Піпо

TROLLю . ЧИПУШИЛИ ТИ КОНЧЕНОЄ МАЦКАЛЬСЬКО ЗДРИСНИ З САЙТУ!!! ТЄРПІЛО НАГУЛЯНОЄ-"жигулі" "газ" ОТ І ВСЕ ЧИМ ТИ МУДАК МОЖЕШ КРИТИ, ЯК І ВСЯ россєя!!!!

T
TROLL

Україні є чим відповісти-???Б Л Я лого че ты несеш чем есть ответить? Жигули не завезеш в Украину так их и покупать не за что или можэт газ не пустиш в Европу а? "КЛОУН" б ла

П
Піпо

Ми то щи утерпиме,а мацкалі будуть робити і чи утерплять они-питання???? Бо там нич не росте, нико нич робити негоден,а Москва така голодна, шо прошлого року пів тячівського району поднялися на гнилих яблоках, бо тоті ушитко брали, голота воняча!!!

Читайте також