Балога про блокування парламенту: Потрібно домовлятися

6
4

Політик закликав до конструктивного діалогу і владу, і опозицію.

"У Верховній Раді купа гостей, послів, пригнали хор Верьовки, біля трибуни поставили Конституцію. Одним словом – все як і повинно бути на урочистому відкритті сесії. Але опозиція заблокувала трибуну. Із тією самою вимогою, яка записана в тій самій Конституції, яка стоїть біля президії – особисте голосування", - зауважив Віктор Балога.

"І тут посли повинні зрозуміти опозицію. Однак і влада, яка очевидно буде стояти на своєму до кінця, повинна зрозуміти, що це неправильно. І потрібно домовлятися, а не вигадувати байки, в які мало хто вірить", - наголосив політик.

Коментарі

Я
ЯРОСЛАВ

Майбутнє УКРАЇНИ буде залежити тільки від стійкості СВОБОДИ,А що до поліцейскої функції і від кого її спадкували,то як би небуло таких мужніх людей(а не як ПІТЬО ,який може лише лизати зад )УКРАЇНИ як ДЕРЖАВА-ніколи не булоб. СЛАВА УКРАЇНІ,СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!!!!!!

П
Пітьо

Яке "особисте голосування" якщо сесію навіть НЕ ВІДКРИЛИ ? "Свободівцям" не привикати до поліцейської функції в Парламенті, це вони спадкували від своїх батьків і дідів (під час Великої вітчихняної війни). Але Кличко ПОЛІЦАЙ ???

1
123

Мукачеио.нет.Ти супер.

Ч
читач

Адмін, добавте у заголовку букву у слові- Блокування

Читайте також