Балога про боротьбу з нелегальними перевізниками: Влада веде Україну не у Європу, а до Сомалі

9
2

Політик розкритикував намір створити черговий силовий підрозділ в країні в рамках Міністерства інфраструктури.

"Складається враження, що влада веде Україну не у Європу, а до Сомалі. Інакше не можу пояснити, для чого Мінінфраструктури створювати силовий підрозділ для боротьби з нелегальними перевізниками. Якщо вже вирішили повністю дублювати ДАІ, то за такою логікою, Міністерство аграрної політики має створити спецпідрозділ для контролю за зерновозами, а Міносвіти – за шкільними автобусами", - наголосив Віктор Балога.

"Зараз державі потрібно не плодити приватні армії, а провести реальну реформу правоохоронних органів. Із створенням дорожньої міліції, яка замінить корумповану ДАІ, люстрацією кадрів і уникненням безглуздих дублювань", - наголосив народний депутат.

Коментарі

М
Матвій

Не розказував би В.І. як міністерствам треба працювати, надивилися ми на його роботу міністра. Нічого не може зробити нормально, зате другим поради роздавати- завжди будь ласка. Тільки сорому робить і з себе, і з закарпатців.

В
водій

ДАІ, транспортна інспекція працюють над усуненням конкурентів, щоб мати надприбутки.Вони ж не їздять на транспорті,який перевозить людей. А це вонючі, брудні "скотовози та драндулети" на яких вікна важко відкрити або взагалі неможливо.Перевізники всі знають, що багато цих автобусів належать самим працівникам ДАІ а інші "тісно співпрацюють" з ними за можливість займатися пасажирськими перевезеннями. Пасажири краще сядуть в чистий мікроавтобус іноземного виробництва, що швидше їде і має невелику кількість пасажирів, ніж на "Еталони" чи китайський мотлох, що повільно їде і зупиняється біля кожного стовпа. Якщо ви маєте хороший мікроавтобус, то вам не видадуть ліцензію, мотивуючи тим, що у вас " ноги різні-одна ліва, друга права".Правильно відмічає Балога В.І.що створили ще одну корупційну структуру. А тепер ще й "цепных собак" потребують, за гроші платників податків. А ви, платники податків, будете їздити на драндулетах, які вони вам впарять. Це просто усунення конкурентів .

Читайте також