Балога про діалог з країною: «На добраніч, діти» за формою і селекторна нарада за змістом

11
7

Так політик охарактеризував діалог Віктора Януковича із громадянами України.

«Якщо говорити про картинку, то організатори явно помилилися з географією і епохою: «усміхнені обличчя», «вдячні люди», які або не розуміють чого їх сюди зігнали, або чекають коли це все закінчиться. Передові шахти, ветерани, медики, діти – все як колись. 

За весь час не підняли жодного світоглядного питання. Президент говорить про якісь накази, доручення, зауваження і т.д. А хіба він не може дискутувати на більш серйозні теми? Впевнений – може» - пише політик на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Щирість відповіді (а це те, що від нього хочуть почути), навіть якщо вона влаштовує не всіх, – це позитив. Не зрежисованість розмови – теж позитив. Навіть відсутність позитивного змісту можна компенсувати позитивністю форми. Але, на жаль, у «Діалозі з країною» ні першого, ні другого не було» - зазначає Віктор Балога.  
 

Коментарі

С
Світлана

Хоч усі тут і критикують Балогу але він правий. Мені теж діалог президента з країною не сподобався для чого його робили? це ж совдепія в її найгірших проявах показуха і суцільний одобрямс сама країна від цього "діалогу" так нічого і не виграла

В
вуйко

знаєте, пане Вікторе, те що вас так активно рекламують на заангажованих інтернет ресурсах не говорить про те, що ви чогось варті, але говорить про те, що у вашому гаманці є куча "чорних" грошей, за які ви і купуєте все підряд. Від вас тільки й чути, що обіцянки, до діла мало що доходить, тому сидіть собі там на своєму фейсбуці і робіть те, що вмієте - ШАРЬТЕСЯ

А
Ангеліна

Хочу бачити щоб Ви влаштували такий самий диспут як Янукович або той же Деркач. Шось давно я не бачила Вас у Шустера

Т
Теслик

Ну Янукович хоч до людей вийшов, а ви прячетеся в соц мережах і звідти щось пишете, чи пишуть за вас, це ще не ясно.

П
Простяк

У Балоги діалог через фейсбук. Балога тільки те й робить, що сидить в інтернеті і критикує всі. Чого Ви не займаєтеся роботою, а тільки постійно скиглете.

Г
Гальсинська

Щось дуже зачастив Віктор Іванович критикувати діяльність президента, може би краще нам про свої проступки розповів... а говорить як найщиріший українець) Всі розуміють, що це гра !

П
Петро

Можна зрозуміти і Віктора Івановича, який налаштований на серйозні реформи, але і Президентові потрібно також трохи "полівити", бо він - Президент країни і повинен все. або майже все передбачити.

Читайте також