Балога про Flextronics в Мукачеві: «Такі заводи можуть бути в кожному райцентрі по всій Україні» (ФОТО)

9
7

Політик поділився враженнями від візиту на один з найпотужніших заводів рідного міста.

«Сьогодні нас з мером Ленд’єлом запросили на завод Flextronics в Мукачево, який нарешті почав виходити на виробничі потужності. Ми побачили те, чого і варто очікували від зарубіжних інвесторів: сучасне виробництво, нові технології, все комп’ютеризовано, всюди чисто, охайно», – написав Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз на заводі працює 2 000 людей і в планах будівництво ще двох черг на 2 000 робочих місць кожна. Я дуже радий, що в переважній більшості це молодь і інвестори ними дуже задоволені – хлопці і дівчата швидко вчаться і дають хороші результати», – зауважив політик.
«Такі заводи можуть бути в кожному райцентрі по всій Україні. Все що для цього потрібно – людське ставлення до інвестора. Коли є нормально співпраця, тоді й будуть такі заводи як Flextronics в Мукачево», – підсумував Балога.

Коментарі

В
Васьок

продовження: все обуродовання старе і БУ,яке постійно ламається; -4)Галімий плаваючий графік дуже бісить,4 дня робиш 1-2 дома(2дня дома лише після першої зміни)тобто як припаде так і робиш. Тепер + +1)Там дійсно чисто,миють так що завод блистить як у кота яйця!Правда 4-5 людей на цілий завод,у зміну; +2)Зарплати платять вчасно(хоть щось); +3)Возять на роботу,уже скоро откриють їдальню; +4)Влаштовуєшся на роботу офіційно через трудову,а не так як на джейбілі(оплачуються сесії,за лікарняні незнаю). P.S Отака картина,сам працюю тому і знаю,але незнаю чи пропрацюю зиму)))Дуже неподобається графік і ставлення начальства до людей!

В
Васьок

Я хочу навести невеличку таблицю про + і - на заводі: Що можна сказати про "флекстрон": -1)Коли ти влаштовуєшся на завод працювати, тобі парять мозги різними тестами,і активно обіцяють хорошу зарплату не менше 2000тис.грн(середня зарплата на заводі 1500-1800грн.залежить ким ти працюєш і як піде премія,це на виробництві); -2)Ставлення до людей і десципліна, їх можна порівняти з фашистськими концтаборами в 40 роки(Охрана пише на людей акти за найменші проступки(наприклад виніс старих робочих рукавичок за територію заводу),коли йде начальство неможна навіть розмовляти одне з одним,бо скажуть неможна розмовляти на робочому місці(мовляв ти говориш,а машина стане,а то гроші стоїть,які завод втрачає),перекури раз у дві години по 5 хв.,а обід 20хв.,словом романтика незабуваєма. -3)Як сказав пан Балога:( Ми побачили те, чого і варто очікували від зарубіжних інвесторів: сучасне виробництво, нові технології, все комп’ютеризовано, всюди чисто, охайно», – написав Віктор Балога на своїй сторінці

У
укз

Откуда там 2000? Они еле 100 насобирать смогли. Насчет земельных вопросов и цинизма - согласен с предыдущими комментаторами. В этой стране все думают что самым лучшим бизнесом есть купить подешевле и впарить подороже, нежели открывать и продвигать производство (да еще к тому же для внутреннего рынка, а не как флекстроникс). Вот такая вот страна - "Купи-продай".

M
munkach

а які там зарплати?

М
микола

сегодня мы с мером Лендьелом напросились на флекстроникс

5
555

Особливо коли з Берегова забирають робочі місця,Мукачево розцвітає за цей рахунок.

С
сердитий

Згоден на 100 відсотків з попередніми коментаторами. Добре знаю ситуацію з "флекстронікс". Балога перевершив себе в цинізмі. Хай згадає Віктор Іванович хоча б про виділення земля для будівництва заводу. Хай згадає про метарства іноземних іновесторів, хай згадає скільки скільки грошей пішло на підкуп міських та районних чиновників. Завод побудували "не дякуючи, а на перекір" місцевим можновладцям.

Читайте також