Балога про газові переговори з Путіним: або ми відрізаємо палець, який він взяв в тиски, або завтра він відірве усю руку

14
10

Політик закликає негайно відмовитися від російського газу.

- Якщо хтось розраховував на інший результат «газових переговорів», то з власного досвіду скажу, що з Путіним по-іншому не буває. З ним так буде завжди - або ми відрізаємо палець, який він взяв в тиски, або завтра він відірве усю руку. Раджу владі довго не думати і багато не говорити. Потрібно діяти, бажано максимально швидко і без зайвих виступів. Потрібно розуміти про що йдеться. А саме - Росія приступила до другого етапу (всього їх буде три) з декласування нового Президента і позиції народу. Тому, часу нема, - зауважив він. - А це означає, якщо ми уже сьогодні, не чекаючи розборів у Стокгольмському арбітражі, відмовимося від російського газу, нічого поганого не станеться. Більше того – від нього треба відмовлятися ВЗАГАЛІ. І це реально. Я уже втомився повторювати: звільнити ЖКГ від газу – не проблема. Для цього є електроенергія і альтернативні джерела. Як це зробити – можу пояснити на прикладі Закарпатської області, яка єдина в Україні може назвати себе незалежною від газу. Але потрібно діяти і негайно.

Коментарі

1
1

Ну наглости у наших правителей не занимать конечно! Это надо быть настолько наглым министру Продану чтоб заявлять, что цена на газ большая по этому контракту и платить по нему не будем, а этот контракт он вместе с Тимошенко и подписал. И теперь оказывается виновата Россия, а не они. Пока высшее руководство не научится не то чтобы не допускать, а хотя бы признавать допущенные ошибки , и вместо того чтобы валить вину на кого-то стараться их исправить ничего у нас не изменится в государстве, хоть будет тысяча революций. Рыба гниет с головы и пока у нас не будет честных ответственных и умных людей у власти, так и будет что от выборов до выборов будем надеется на лучшее, получать будем такой же результат как сейчас - все время хуже и хуже. Так что вместо того чтобы валить на Россию (а в данном случае ее вина только в том что они преследуют свои интересы, что делает любая нормальная страна)ищите пути выхода, а не конфронтации.

I
Istvan

Egy lofass, erigy az anyad picsaja!!!

Х
ххх

но і шо туй такого.попробуйте не заплатити місяць та перекривуть вам.лічно як і я люди платять за газ-інтересно ба де ся гроші тоті діли і іщи такі не малі

Д"
Для "Слава Україні"

Хіба Україна за всю свою історію колись самостійно вела інформаційну війну? Це завжди була війна між США і РФ. Хіба ЗМІ належать українському народу? Ні, вони належать неукраїнським та неруським олігархам (+ закордонні гранти), власне, як і економіка України, яку щорічно в на 50 % висмоктує ФРС США. Нелюбиму вами Росію, вона висмоктує у такому ж об"ємі. А щоби слов"яни не задавали незручних питань, їх періодично стравлюють. Майдан - класична схема. Шановний, не будьте лохом! Лохів ЗМІ та політики напихали лозунгами, а знання не дали.

ВБ
Вел. Бичків

От вона інфовійна в дії! Скільки тобі заплатили рублів, висмоктаних через газ у українського народу? У твоїй методичці, то Піндосія заставляла януковича красти з бюджету і грабувати народ, аби потім народ проти нього повстав. Потім МВФ заставляв януковича розганяти Майдан і не йти народу на поступки. Паралельно, Піндосія заставляла Росію підтримувати януковича, потім приютити, потім окупувати Крим і Донбас - все для того аби стравити українців і руських. Браття, і правда треба шось робити, бо не кожен, запудрений кацапами, ще ся в світі розуміє!!

Д"
Для "Слава Україні!"

Хіба Україна за всю свою історію колись самостійно вела інформаційну війну? Це завжди була війна між США і РФ. Хіба ЗМІ належать українському народу? Ні, вони належать неукраїнським та неруським олігархам (+ закордонні гранти), власне, як і економіка України, яку щорічно в на 50 % висмоктує ФРС США. Нелюбиму вами Росію, вона висмоктує у такому ж об"ємі. А щоби слов"яни не задавали незручних питань, їх періодично стравлюють. Майдан - класична схема. Шановний, не будьте лохом!

СУ
Слава Україні!

Дорогі друзі, закарпатські українські патріоти! Агресор веде проти нас інформаційну війну, російська пропаганда не шкодує часу, сил та грошей, і це дає їм певні результати. Програш у цій війні має сумні наслідки - на прикладі Донбасу і інших регіонів бачимо, як 100-200 агресивних проплачених крикунів здатні наробити великої біди серед навіть тисяч проукраїнського, дружнього чи нейтрального населення. В масштабах держави ці наслідки стають ще серйознішіми. Тому, поки наші контрспецслужби розвалені цими самими кремлядями, не будьмо пасивні, реагуймо, спростовуймо і протистіймо, кожен хто як може. Разом - поборемо ватно-лаптьову кірзову чуму, і побудуємо справді вільну, демократичну і процвітаючу Україну! Слава Україні!

ВБ
Вел. Бичків

Лиш у тебе дома. У мене - на твердому паливі + електрика.

7
709

"Балога про газові переговори з Путіним: або ми відрізаємо палець, який він взяв в тиски, або завтра він відірве усю руку". Про що мова, шановні?! ФРС США вже давно з"їв не лище пальці та руки України, але мертвою хваткою схопив її за горлянку, завдяки такій "українській державній структурі", як Національний банк України.

A
alex

Закарпаття незалежне від газу?Значить це лише у мене дома газове отоплення

Читайте також