Балога про ідею Угорщини з місією ОБСЄ для Закарпаття: не той масштаб проблеми

8
7

Народний депутат вважає, що тема напруження в найзахіднішій області України "була штучно витягнута політиками з Будапешту".

– Прийняття мовного закону дійсно створило напруження в стосунках між Україною та Угорщиною. Але масштаб цієї події явно не такий, як про це говорить міністр Сійярто, і це точно не потребує присутності місії ОБСЄ на Закарпатті. Більше того - в регіоні не було жодного мітингу з боку угорців краю проти мовного закону. Угорці Закарпаття давно живуть в мирі та порозумінні зі всіма на своїй рідній українській землі. А ця тема була штучно витягнута політиками з Будапешту, – прокоментував Віктор Балога пропозицію угорського міністра МЗС Пийтера Сійярто направити на Закарпаття моніторингову місію ОБСЄ.

Коментарі

М
мойсей

Мадяри відмітингувались ще у 50-х роках.. БІльше не хочуть.Памятають)))

В
Володимир

Залізна логіка. У нас не було мітінгів із приводу тарифів на газ, електрику, та підняття інших тарифів, а значить все нормально. А з іншого боку угорці не вимагали і не мітінгували, щоб цей закон ввели. :)

GJ
Glas Josef-Magda

Іштване не пиши дурниці ,виучіть державну мову якщо хочете і на далі жити в Україні!

I
Istvan

Закарпатские венгры не митингуют. Это не соответствует нашему темпераменту и нашей культуры. Майданування - это привычка только украинцев. А венгры -- не украинцы

Б
берегівчанин

*патріоти* 08.12.2017 11:21 Шановне товариство !!!! Шукайте корінь зла в собі. Біла втому, що наш народ продає душу тому. хто при владі. Наші місцеві великі патріоти-угорці, ше в недалекому минулому служили партії соціалістів. Грощі крали наліво-направо, обріхували КМКС. Лише подивіть, шо осталося в Європейському домі в Берегово, як звідти пішла організація *КОМОТ*, розікрали до нитки- оргтехніку, транспорт. меблі коври. І все це дома у бувших працівників цієї оргнізації.А сьогодні ці патріоти з протягнутою рукою беруть гроші від КМКС. Вам не соромно ???? Дурна влада сусідньої країни, що не бере до уваги- продав раз продасть і другий раз. Народ- живіть з честю і тоді не буде мучити совість. Хоча де у вас совість!!!! В школах і садиках працівники відреклися від національності за одноразові дпомоги.

К-
Карпато - словин

Ага , ото май май велика біда ! Ни корупція , ни бідність , ни безробіття .

М
Микула

Май велика біда в Україні що пару тис. Мадярів неговорять по укр.а то що в Києві ідругих городах лише по руськи лопонять то ніхто не чує.Та варто було посважатися з сусідами. ....недумаву

Читайте також