Балога про інцидент з Джемільовим: Україна має відповісти адекватно

5
12

Політик закликає негайно дзеркально заборонити в'їзд до України усім тим, хто підтримав у Росії анексію Криму - від творчої попси до депутатів держдуми.

"Вважаю, якщо таку людину, як Джемілєва не пускають до себе додому, до родини, до кримськотатарського народу, Україна повинна відповісти адекватно, пане Турчинов. А це означає, що потрібно припинити церемонитися. В'їзд на територію України має бути заборонено спікеру Ради Федерації РФ Валентині Матвієнко, щоб вона так само не могла щороку відвідувати свою родину", - зауважив Віктор Балога.

"Кандидатів на такий список більше, ніж достатньо, починаючи від "творчої попси", яка підтримала анексію Криму, закінчуючи кожним депутатом Держдуми, окрім Іллі Пономарьова, який виявився єдиним, хто не голосував за "прийняття" Криму до РФ. І це треба робити негайно - немає чого тут кому попало їздити", - наголосив він.

Нагадаємо, що народному депутату Мустафі Джемільову заборони в'їзд до Криму до 2019 року.

Коментарі

З
Закарпатец

ЯСОЧКЕ - самое обидное, что эти вонючие щеневмерлики (очень понравилось определение!!!)не из Мукачева, а как минимум приблудные бандерлоги из Львова. http://mikle1.livejournal.com/3032394.html

ЯЗ
Ясочка Закарпатцу

Молодчина! Жги еще! Троль этих майданутых продажных волохов, которые забыли и отреклись от своего имени и рода! Русины никогда не будут под вонючими щеневмерликами!

З
закарпатцю

БАБА ТЬІ БАЗАРНАЯ!ІДИ НА БАЗАР СЕМЕЧКИ ПРОДАВАТЬ ПРОДАЖНАЯ СКОТИНА.

З
Закарпатец

НЕТ Я НЕ ЗАТКНУСЬ Я ВАМ ЕЩЕ ПОПОРЧУ НЕРВЫ ПРОШУ СЧИТАТЬ МЕНЯ ЗАНОЗОЙ В ВАШЕ ЗАДНИЦЕ

З
ЗАКАРПАТЦЮ

КІТЬ КОСЬ НА СВІТІ ПРОСТИТУТКА ,ТИ ЇХ ПРЕЗИДЕНТ. І РАЗ І НАЗАВЖДИ З А Т К А Й С Я, надоїв!

З
Закарпатец

Така людина, як Джемілєв - политическая проститутка, которая все это время получала бабло из США,Турции,Катара и Киева -----> и ничего за 23 года так ни сделал для крымско-татарского народа.Такой же предатель и уголовник как и его отец. А сам он, кстати, отсидел за совращение малолетней. Нечего ему делать в обновленном Крыму. Там сейчас тихо и радостно.

П
Патріот

Питання не до влади РФ, а до влади України ! Я, як і багато українців рахують Крим територією України . Україна( її уряд) повинна ( забов'язана) забезпечити вільний доступ громадян України до кожного мілліметра української землі!

ДБ
До Балозi

Хоть циганин, хоть татарин, нико не мае права людину не пускати ДОДОМУ!!!!

Й
йоушко

Матвієнко ганьба Української нації!Циганин би ніколи проти своїх не пішовби!

Б
Балозі

Зрвняв х...й з пальцем. Цигана жамільова з Українкою Матвієнко!!!!! Слава Україні!!!

И
Иван

Якщо така с...ка як Матвієнко в Держдумі Росії голосувала за напад на Крим - її родина в 24 години мала вже була виперта з Укркаїни на кордон з Росією в першу москальску дерьвоню.

Й
йоушко

ДАВНО ТРЕБА БУЛО!

Читайте також