Балога про конфлікт у Вінниці: якщо люди мають до влади претензії, то потрібно йти на поступки

6
4

Політик застеріг від виправдань, що за захопленням Вінницької ОДА стоїть російські спецслужби.

- У конфлікті між владою і громадою завжди винна влада. Це аксіома. І якщо люди, як у Вінниці, мають до влади претензії, то потрібно йти на поступки. Янукович ніколи не йшов людям назустріч. В результаті він десь в Росії, а його урок так ніхто не засвоїв. Азаров називав Майдан фашистами і екстремістами. Ця влада мало не кожен протест називає "проросійською провокацією". Дуже зручне і вдале виправдання. Такими темпами скоро, за версією влади, за кожною акцією протесту в Україні буде простежуватися рука терориста Гіркіна. І якщо влада так "активно" буде приймати рішення по діях в Україні, як по вінницькому кулуарному конфлікту проти громади області, нас чекають погані часи, пане Президенте, - зауважив Віктор Балога.

Коментарі

З
закарпатці

Вікторе Івановичу, Ви авторитет Закарпаття і як би комусь не хотілось, думаю, громада краю прийме правильне рішення - є Лідер, є політична сила регіону, яка завжди пріоритетними вважала інтереси своїх краян. Особливо в умовах економічної, а ще більше військової кризи, впевнена, закарпатці згуртуються, щоб і надалі не допустити у регіоні жодних провокацій і дистабілізації.

Г
гость

Віктор Іванович, в Мукачеві такаж сама ситуація. У мешканців Мукачева до Мукачівської "ВЛАДИ" теж великі претензії, але влада на поступки не іде. Вона приймає рішення з порушенням Законів України. І роблять те що їм заманеться, для Мукачівської влади Закони України недіють!!!

П
патріот

МАЙДАН МАЄ БУТИ В КОЖНІЙ ОБАСТІ,КОЖНОМУ РАЙОНІ,КОЖНОМУ СЕЛІ І ВУЛИЦІ, БО НІЧОГО В ДЕРЖАВІ НЕ ЗМІНИЛОСЯ!!! ВСІ ОДНІ І ТІ Ж САМІ КРИСИ, ПОЛІТИЧНІ ШЛЬОНДРИ, ЯКІ 23 РОКИ МУТЯТЬ ВОДУ, І ЛИШЕ ОБКРАДАЮТЬ ДЕРЖАВУ, І НАРОД УКРАЇНИ! ДОКИ ЛЮДИ САМІ НЕНАВЕДУТЬ ПОРЯДОК У ДЕРЖАВІ,НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ.ШКОДА ЛЮДЕЙ І НАСТОЯЩИХ ПАТРІОТІВ, ЯКІ ВІДДАЛИ СВОЄ ЖИТТЯ ЗА МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!!!СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

В
влад

Балога правий! Пане президенте розженіть вінницьку мафію, яка живуча при будь-якій владі і все у Вінниці буде добре, нікому не захочеться мітингувати. Оцініть дії Олійника і його заяву про "кремлівський слід". Свитка захищала не "Свобода", а народ, який сьогодні не байдужий. Це не кулуарний конфлікт, тут серйзніше - це реванш старої влади, яку народ ненавидить, це - відбиття спроби можновладців-мафіозі взяти владу повністю під свій контроль на Вінничині.Пане президенте не розчаруйте народ.

Читайте також