Балога про курс гривні: Списати усе на війну не вийде

10
9

Народний депутат зауважив, що це відповідальність уряду камікадзе.

- Долар по 25 - це, в першу чергу, недовіра до економіки, як з боку інвесторів, так і людей. Бо перші не бачать сенсу вкладатися в країну з тотальною корупцією, а люди не бачать змін і тому не вірять, що завтра буде краще, ніж сьогодні. Скоро буде рік, як при владі "уряд камікадзе". Але, за рік реформ, єдиним нашим рятівником залишається МВФ. І сьогодні від нього, а не від уряду, залежить чи буде завтра існувати Україна в економічному сенсі, - зауважив Віктор Балога.

- Списати усе на війну не вийде. Більше того, я переконаний, якби не війна - люди давно б дали оцінку цьому уряду. Зараз лише людські жертви заважають це зробити. Зрозуміло, що ми впали так низько, що лише гроші Заходу втримають нас. Але, це не знімає відповідальності з уряду за рік популізму і відсутності реформ. Гірше, ніж зараз, бути уже не може. Або ми починаємо працювати, або ці псевдореформатори мають поступитися місцями тим, хто може змінити країну, - наголосив народний депутат.

Коментарі

!
!!!

Добре Шолтiса знаю - вiн ПIДАР

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М
мук

щось не чутно нашого депутата у Верховній раді чи в ЗМІ державного рівня. Невже єдиний сайт для В.І. це мукачево нет Або ці всі статті - звичайний популізм

Я
я-я

а ты так и не понял что ты-раб и никого не интересует о чем ты пишешь!!!вот кацабу за правду загребли плюс госизмену приписывают!!!так что так

Я
я

А мій коментар чого витерли.не сподобалась правдива інформація.

G
goodboy

Ну і што їм вчините. Нич. Кить ти бідак, ним ся й лишиш. А для олігофренів війна мать родная.

ДБ
до БАЛОГИ!!!

А НЕ ЗАМАЛО ПСЕВДОРЕФОРМАТОРАМ ПРОСТО ПОСТУПИТИСЯ МІСЦЕМ? ЗА ТАКІ "ІГРИ" МАЕ БУТИ ДУЖЕ!!!ЖОРСТКЕ ПОКАРАННЯ! ТАКЕ,ЩОБ ЩЕ НАШІ ПРАВНУКИ ЗДРИГАЛИСЯ!

М
мукачівка

Підримую таку позицію Балоги!

В
вася

в нас уже дуже много списують на війну й се факт! а тот ко так гойкав шо "куля в лоб" то вже краще най сам собі кулю в лоб пустить зато што довіх до такого нашу економіку свойов недолугов владов та некомпетентністю!

Читайте також