Балога про курс валют: Можна сподіватися на диво, але краще починати щось робити

12
17

Політик зауважує, якщо хтось думає, що можна рік нічого не робити, а потім провести одну нараду і курс стане на той рівень, що намальовано в бюджеті, то це вже навіть не смішно.

– Це те ж саме, що в морзі ставити капельниці. Можна звичайно сподіватися на диво, але краще починати щось робити. Тому, краще, якщо Президент внесене в Раду кандидатуру нового, незаангажованого голови НБУ, а ще краще – і професійного прем’єр-міністра. Пане Президенте, це буде перша принципова і продержавницька позиція. Все інше – шлях в нікуди, – наголосив Віктор Балога.

Водночас, політик підкреслює, що зараз різні "експерти" дають поради, як повернути долар до рівня 8-10 гривень:

– А це так само неможливо, як і повернути течію Дніпра з півдня на північ.

Але, забезпечити курс на рівні 16-20 гривень на його думку реально, щоправда за деяких умов:

1. Якщо Президент усвідомить стан справ у державі та запропонує на посаду голови НБУ менеджера, рівня Віктора Пинзеника, який не буде виконувати функції помічника, а проводитиме незалежну і ефективну політику;

2. Якщо прем’єр, який кожну сім’ю у цій країні перетворив на камікадзе, сам і по-доброму попроситься у відставку. Бо вважати, що нинішній курс є виключно «заслугою» Гонтарєвої – це щонайменше наївно. Так само, як і наївно вважати, що зміна лише голови Нацбанку вплине на ситуацію.

– Впевнений ці два фактори стабілізують ситуацію на ринку. Але, точно не чергові і позачергові сесії, які гривні не допоможуть. Більше того, дивує, що прем’єр-міністр два тижні спокійно спостерігав за тим, як валиться національна валюта, щоби в прямому ефірі «терміново» виїхати до президента поговорити про курс. Хоча, на мою думку, мало бути навпаки – це президент мав викликати на килим і голову НБУ, і прем’єра, який згідно Конституції відповідає за економіку. В результаті замість антикризових заходів маємо чергове шоу в прямому ефірі. А це говорить про те, що вони таки дійсно камікадзе. Але не політичні, а в прямому розумінні цього слова, – наголосив Віктор Балога.

Коментарі

У
увага

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М
ммсис

Если бы знал зарабатывал а зарабатывают те кто знает а это очень большие люди в киеве.

7
77

доброго вже нич немож чекати від країни! скоро дефолт! штучно вони довго курс непротримають!!! гривня обвалиться до максимуму ... іген?

ДМ
для ммсис

зарабатывай и ты, или завидуй молча

М
ммсис

Народ грабят покупая доллары по 40 а на следующий день меньше 30 да кто-то зарабатывает миллионы баксов на панике людей.

S
SOS

Реальний курс - ціна ліків, бензину, а відповідно продуктів харчування(соціальний пакет),а не ікра. Пенсії, зарплати, відсутність робочих місць. "нова влада"-"геноцидна" працює за долари і євро і їм простих смертних не зрозуміти.

Б
Бачі

Пора би вже депутатам зібрати позачергове засідання ВРУ та попринимати всі драконівські закони, які вимагає МВФ, а не сидіти по фейсбукам і квакати!

Р
рок

vbnv.Слухай неборе, ти уже усіх забембав своим рецептом. У мене діла тебе є май ефективний: скури сушену пуцьку од мертвого, то тя нараз одверже од куріня.

Л
Луі

Реальний курс 25 гривень за 1 доллар але економічна ситуація погіршується кожен день і курс буде падати інколи буде відкат для фіксації прибудків окремих громадян кредит у 40 млрд.від заходу дадуть але ми його по вітру пустимо і це відтягне кінець.адже боргів стає все більше а доходи держави зменшуються.

Я
я

Да ладно! До конца недели будет за 40.

Д
деза

Декабрь 2015 курс 35-40

Д
Дааа

Через два тижні доллар буде 22-25

МД
модератор для чого удаляєш правильні коментарі

sos коли пишуть правду не потрібно удаляти

М
Мукачівка

Вікторе Івановичу, ми Вас підтримуємо! Шкода що Ви не прем"єр, але Ви ним обов"язково станете! Закарпаття буде за Вас!

З
зима

Гость молодець

Л"
лапша "Прем"єр"

Яценюк на засіданні сказав, що НБУ самостійно приймає рішення, якщо б це було правдою, Гонтарєву, як мінімум, мали відсторонити від виконання обов"язків. Справді шоу, Сеня спригував

ЯЗ
я за

Вікторе Івановичу, Ви б могли очолити Кабмін!

Читайте також