Балога про незаконні вирубки лісу на Закарпатті: якщо це не зупинять компетентні органи, я робитиму це особисто (ВІДЕО)

16
7

Народний депутат у середу, 26 серпня особисто побував в урочищі сіл Жнятино і Гут, що на межі Берегівського та Мукачівського районів, де за розповідями місцевих жителів незаконно у промислових обсягах рубають ліс.

- Подивіться будь ласка це відео. Вам може здатися, що це бурштинові плантації десь у Рівненській області, хоча насправді це Закарпаття. Подивіться у що ділки, які незаконно рубають ліс, перетворюють мальовничі урочища. Що цікаво – вони одразу почали розправляти плечі, як тільки у області змінилася влада. Збіг обставин? Правоохоронні органи всього цього, звичайно, не бачать, звернення громади – не чують. Теж збіг обставин? Якось їх забагато, як для одного випадку. Надіюсь мене почують як прокуратура так і міліція обласна. Я сьогодні особисто до них звернувся. Тому, довелося сьогодні особисто зупиняти процес незаконної вирубки і затримувати лісовози. Якщо не буде реакції з боку компетентних органів, мені не залишається нічого іншого, як особисто кожного разу робити те, чого не робить міліція і прокуратура. Ми не дозволимо перетворити Закарпаття на Клондайк для чорних лісорубів! - переповів Віктор Балога те, що побачив на власні очі.

Варто зауважити, що закарпатці з усіх районів наввипередки через інтернет інформують про масові вирубки лісів та численні лісовози, які щоденно їздять областю.

За деякими оцінками, щоденно на Закарпатті вирубується лісу на близько мільйон гривень.

Коментарі

Л
ЛIСНИК

ИЩИ ПОПИЯРЯТЬ,ПОБАЗАРЯТЬ ПАРУ РОКIВ И ГОРИ БУДУТЬ ЛИСИМИ...ЯКИМИ ГЕРОЯМИ СЕБЕ ВИКИДУЮТЬ....ПЕРЕД ВИБОРАМИ...А САМI НЕДАВНО "НАРУБАЛИ " СОБI ЗА ЛIС БАБОК,А ТЕПЕР МАЮТЬ IНШИЙ БИЗНЕС И ТИПА ЛИШЕ ТЕПЕР ЗАМIТИЛИ...ИЩИ ЗЛОДIЙ ЗЛОДIЙОВИ ОКО НЕ УДОВБАВ...СМIIIIIIIХ!!!

Г
Гут

Робіть щось! Бо нестане лісу... це злочин перед майбутнім. Треба наказати причетних людей та обов'язково висаджувати та дерева!

П
Патріот

Балозі респект! Згідний з ним на 1000% По Перечину в бік Ужгорода щоночі по кілька лісовозів везуть золотий бук. На станціїї щодня вантажать 2-3 вагони чудового буку кругляка. Заборона? кому і на що? невідомо....

Л
лісник

ТАК САМО І У НОВИХ ЛУЧКАХ ВЖЕ ВСЕ ВИРУБАЛИ ПІД ПРИВОДОМ СУХОЇ ЧИСТКИ.ДО ВЛАДИ ПРИЙШЛА ЩЕ ХУЖА БАНДА ЧИМ БУЛА, ЖИДІВСЬКА!!!НАКРАДУТЬСЯ ПОПи, ЯЦИКИ І ВТІКНУТЬ У СВІЙ ІЗРАЇЛЬ, А ЦЯ ДЕРЖАВА ЗЛОЧИНЦІВ НЕ ВИДАЄ, ТИМ БІЛЬШЕ ЖИДІВ!!!

ДЖ
До Жеки

Піар не піар а ліс рубають безбожно. Балозі респект

I
Igen

Молодець Балога!!! А губернатор на що дивиться????!!!!

Ж
Жека

Це піар ход,Жнятинський Кіш вже не знає до чого взятися і просто прозиває всіх підряд,завтра пуйде позирати як крумлі беруть лем би за нього голосували

Читайте також