Балога про нові врізки у нафтопровід на Закарпатті: З такими успіхами можна реанімувати і знаменитий контрабандний тунель

12
13

За словами політика, усе відбувається під прикриттям міліції, як це було і за минулої влади.

"Янукович втік, злочинна влада впала, а на Закарпатті, як і за попередників, продовжують знаходити незаконні врізки в нафтопровід «Дружба». За минулої влади крадіжки нафтопродуктів здійснювалися під прикриттям влади і депутатів з Партії регіонів від Закарпаття. Прізвища тих, хто цим займався, не є таємницею ні для кого з обізнаних людей", - зауважив народний депутат.

"У мене виникає питання – вони отримали добро на розкрадання нафтопродуктів уже від нової влади? Бо займатися врізками в нафтопровід без прикриття міліції – неможливо. Це ганьба для влади. З такими успіхами можна реанімувати і знаменитий контрабандний тунель до Словаччини!", - додав він. 

"Хотів би задати питання міністру Авакову: Ви також дали добро на цю роботу? Важко повірити, що врізка в міжнародний нафтопровід «Дружба» - чиясь самодіяльність. Якщо ні – докажіть це на ділі. Навести порядок з таким розкраданням нафтопродуктів насправді не так складно", - відзначив Віктор Балога.

Коментарі

І
іван

Бийло повністю правий, бо крадуть нафту олігархів та ще й російських, то так як цигарети в Європу возять і підривають економіку Євросоюзу. А вот що робиться в Мукачівському коргазі та нашому вузі і технікумах, то лідери корупції по державі і тут Віктор Балога може вплинути на пряму і за один день (дати керівникам, які є його депутатами від Єц опустити тарифи), але то нікому не вигідно, краще мичати про глобальні проблеми, а люди тут най помалу дохнуть, бо більше половини з них не мають за що пролікувати елементарне, не говорячи вже за профілактику. Це правда, можете удаляти чи неудаляти коментарі, але це так є.

Б
БИЙЛО

Віктор Івановіч будьте добрі Ви на ведіть порядок рас у нашів больниці бо Васюта скоро буде свіньми брати взятки від персонала а з нафтов потом ся розберемо бо простий народ уже не хоче іти провірити свое здоровья !!! А ВИ З ТИМ НА ВЕДІТЬ ПОРЯДОК БО ТО ВИ ТАК ПОЗВОЛИЛИ СЕ РОБИТИ!!!!!!!!

Л
Люба

полностью согласен с Мука

М
Мука

надо полностю провести люстрацию при помощи детектора лжи публично и тогда будет порядок

К
криша

Народный депутат Юрий Стець обратился к Генеральному прокурору Олегу Махницкому с депутатским обращением о незаконных действиях заместителя прокурора Закарпатской области Андрея Бакая, Речь идет о преследованиях в 2013-2014 годах корпорации «Рошен», которая принадлежит народному депутату, а сейчас кандидату в президенты Украины Петру Порошенко. Как сказано в обращении, в отношении «Рошена» Министерством доходов и сборов и его территориальными подразделениями было открыто 23 уголовных дела, проведены необоснованные проверки и доначислены многомиллионные штрафы. В своем обращении Стець пишет, что Генпрокуратура уже обратила внимание на незаконность этого факта и требует дать правовую оценку также действиям сотрудников прокуратуры, при содействии и под покровительством которых осуществлялись эти незаконные действия. В частности, Стець обращает внимание на действия тогдашнего первого заместителя прокурора Закарпатской области Бакая А.В.

?
????

Хто цей бізнес покровительствує з СБУ, міліції та прокуратури? Назвіть прізвища.

К
комар

Ви думаєте із яких грошей десятки претендентів на посади начальників УВД, прокуратури, СБУ готові платити мільйони зелених бабок, то вам не шутки - контробанда, нафта, солярка, сигарети, ліс, наркота і многоє другоє роблять чудеса - мільйони. а май прикольно і печально, як обдурили опять людей, ну тіпа - не буде корупції, керувати будуть порядні і чесні люди, а що на самому ділі?!

Р
Роботинский

перестаньте туфту гонять

В
вадим

многие люди из-за этой инфляции ели выживают многие пухнут от голода а олигархи в Киеве на Банковой мясо дорогое,черешни и т.д жрут.Я желаю чтобы они все подавились сволочи

Д
дед

милиция всегда имела свою долю а для протоколов для задержаний всегда находят простых бедных которые например украли курицу и.т.д и их сажают

Н
Надежда

это стыд и позор что никаких перемен нет только популизм

Л
Лунченовка

Многие которые находятся в парламенте эти действия поддерживают ведь многие из них с этим бизнесом стали миллионерами не буду перечислять.

ПУ
патріот України

це ганьба воно вже роками діє і воно дуже багатьом в владі приносить великі капітали

Читайте також