Балога про перевибори на 71 окрузі: Сподіваюся, в опозиції вистачить глузду не рити собі яму

5
5

Народний депутат зауважує, що прикриваючись євроінтеграцією, влада хоче сьогодні протягнути рішення про перевибори у семи округах.

«Тобто узаконити свій «беспрєдєл» щодо депутатів О.Домбровського та П.Балоги. Сподіваюся, в опозиції вистачить здорового глузду, щоб самим собі не рити яму. Бо це питання не двох депутатів. Це – гачок, на який влада хоче підвісити весь депутатський корпус», - зауважив політик.

«Хочуть виборів – нехай призначають руками своїх депутатів та комуністів. Якщо «дотиснуть» парламент – то це вже буде не парламент, а стадо. Тоді підемо на вибори. І переможемо, щоб ніхто не сумнівався», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Ф
Фріда

Ти, Вітьку можеш називати це як хочеш, можеш прикривати чиїми хочеш псевдо-інтересами - опозиція, влада... Але тебе цікавить ВИКЛЮЧНО ОСОБИСТІСНИЙ момент - перевиборт твого брата. Тому не треба приплітати опозицію, ти сам собі риєш політичну яму, і жве давно. Ти в ній вже по коліна. Не помітив?

Д
дідик

Це точно, пора його на ферму відправляти, свиней корошати

А
Антоніна

До Боді Не баран, а свинопас.

Б
Бодя

... парламент – то це вже буде не парламент, а стадо. Тільки справжній баран може називати парламент - стадом

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

05 вересня 2013, 16:19 Поіменне голосування про проект Закону про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223 (№2971-д) - за основу та в цілому За-371 Проти-1 Утрималось-0 Не голосувало-33 Рішення-Прийнято Балога В.І. За Петьовка В.В. Не голосував

Читайте також