Балога про план Банкової: Бійці Правого Сектору вбивають Ланя та його бандитів, а після цього міліція знищує їх

11
12

Народний депутат запевняє, що робив усе можливе, аби зустріч Правого Сектору та нардепа Ланя не відбулося.

- Мені таки доведеться розказати своїм землякам і громаді усю підноготну про життя влади в минулому і сьогоденні, через призму контрабанди і торгівлі наркотиками. Що стосується подій в Мукачеві. Я уже говорив, про «зустріч» «Правого сектору» з людьми Ланя мені було відомо заздалегідь. І я робив усе, щоб вона не відбулася, - зауважив Віктор Балога. - Але, про це знав не лише я. Обидві сторони підштовхували до конфлікту по плану, заготовленому на Банковій. А він полягав у наступному: «Правий сектор» приїжджає до Ланя, вбиває його та бандитів, а після цього міліція знищує усіх з «Правого сектору».

- Президент виступає і каже, що злочинці повинні бути покарані. Я готовий підписатись під кожним словом Гаранта. Але. Коли влада країни, яка втягнута у війну на Сході, думає, як прив'язати до цього конфлікту та знищити Балогу, і розробляє план з вбивством десятків, а можливо сотні людей, в мене не було іншого варіанту, як зупинити цей жахливий сценарій влади, та включитися в переговорний процес, дякуючи Богу, - підкреслив політик.

Коментарі

Ч
Читач

На місцевих виборах буде новий Майдан... побачите...

О
Олексій

суть протистояння на багато глибша. У ПС командири підрозділів або штатні або позпштатні офіцери СБУ, саме тому пеша вимога після стрілянини зе доставка ПС до києва і перговори з СБУ, саме СБУ є філія амереканських, а скоріше за все і ізраільських спецслужб, команда Порошенка зараз переходить під "кришу" ЕС, а значить виходить з юрисдикції сша яким потрібна війна не тільки на кордоні з росією але і з європою, шоб самі сща змогли відсидітися за океаном до пока не зкінчиться третья світова і не спишуться іхні триліонні борги перед транснаціональними банками. Тому тут і ОБСЄ приплило, і заяви США по Мукачеву, і посол США з ревізією в Закарпатті, і на кордонах угорщини і інших поселено охорону з технікою і тому такий світовий резонанс. Трохи невдався план у сша розпалити захід україни, поки що...тому і треба все звести до банальних бандитьських розборок.

ДЕ
до елла

ты тупое малолетнее создание..при союзе у варишской хиже сидели ЛЕМ ВЕРХОВИНЦИ...РОГЛЕВ, ЛУКЕЧА,ИЛЬТЕ...итд!!!!

О
Орест

На наступних виборах проголосую за Балогу. Людина показує себе у біді, а Балога якраз тепер у кризі показав, щоб він людина, яка хоче і може працювати для мирного Закарпаття.

М
Муся

Порох дуже дурний. Якщо він почав війну проти Балоги, знай - його кар'єра Президента скоро закінчиться. Балога був при кожному Президентові і грав завжди свою роль, але ніколи не програвав. Де наші Президенти (кум Ющенко, Янукович)? А Балога, як був на висоті, так і залишається. А знаєте чому? Бо в нього правильна філософія життя.

Е
елл

ми ж підтримали президента на виборах?як так?а він прийшов убивати на ших дітей?сіяти розбрат в нашому домі?з наркотою і контрабандою треба боротися на границі а не в мукачеві.хапати за руку і тихо сажати.все вертаеться-таке вже було після війни -коли сюда прийшли радянські війська-на всі пости посадили приізджих.а в кожному місці поселили військових багато-багато-вони і стали ЕЛІТОЮ ЗАКАРПАТТЯ_ЛЮДИ БЕЗ КОРЕНІВ .для них було найкраще житло в центрі міста і найкращі посади...а ми для них-полуграмотное бидло...ОНИ НАС І НАВЧИЛИ ЯК ТРЕБА ВИЖИВАТИ І КОМУ ВЧАСНО ДАВАТИ,,,І ПЕРЕД КИМ ЗНІМАТИ ШАПКУ,,,А ПОТІМ КАЖУТЬ_ЩО НАШ МЕНТАЛІТЕТ ФОРМУВАВСЯ ВІКАМИ,,,

ЛГ
локті гризуть $ іде другим

Типирь локті гризуть не договорилися капусту забрали другі Полюбе всьо спецом ся чинило і всі всьо давно знали два пауки в єднів банці ся не вжили не поділили територію а зараз жаба давить капуста йде але уже неїм і сись шмон не надовго кіть кось думать шо буде порядок - наївні, доки нико з них не відповість доті порядку не буде!

Х
Хохол-солдат

Hэхай усе Татаpо-Монгольское Иго иде у Швэцию.

В
Володимир

Порох хотів знищити і балогу і хуйлокума, але зараз залиже обом...

К
Киев

Порох реально слетел с катушек

І
Іван

Ось і ще один клієнт на втечу

У
Ужгородець

Безмозглий блюк має жопу Балозі лизати, а не покази неправдиві давати. І головне, він ще й так в плані в порошенка.

Читайте також