Балога про план МЗС Австрії щодо врегулювання кризи в Україні: це пропозиція капітуляції

12
6

Політик закликав вітчизняне МЗС не мовчати, а аргументовано реагувати.

«План МЗС Австрії щодо подолання української кризи нічого, окрім здивування не викликає: позаблоковий статус, відмова від вступу в ЄС, спільна зона торгівлі між Європейським і Митним союзами на чолі з Росією і т.д.. Вибачте, але цей план більше нагадує капітуляцію. Таке відчуття, що хтось дуже хоче зробити вигляд, що анексії Криму не відбулося, на кордонах України та Європи не стоять десятки тисяч військових, а в Росії при владі не диктатор, а реформатор та «просвітитель», - зауважив він.

«І не так важливо, чи такі пропозиції - результат роботи Кремля зі своїми західним лобістами, чи бажання і вовка нагодувати і овець зберегти. В будь-якому разі, такий підхід є неприйнятним. Вважаю, що влада має звернутись до світу з вимогою не вирішувати долю України без участі самої України. Це, як мінімум, некоректно і не по-партнерськи. Тому, наше МЗС повинно аргументовано реагувати на такі речі», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

М
Майданутий

про спільну зону торгівлі між Європейським і Митним союзами для України треба було говорити в жовтні 2013 а не майдани влаштовувати...

К
ковач

Толiк кiть вас полiкарят у Чiкоши, будете ся чути май добрi, почитайте дашто за межинародне право, за юриспруденцию, ци хуть даяку розумну обэктивну книгу по iсториi нашого зо вами краю!

Т
толік

суб"єкт міжнародного права, суб"єкт... "и тебя вилєчат, і мєня вилєчат"((( чікош плаче

1
1

а вы что думали, ЕС будет ругаться с Россией из-за Украины?

ПП
Патріот Подкарпатської Русі

справжня альтернатива для нашого Краю є: Поверніть нам нашу Подкарпатську Русь - суб'єкт міжнародного права, автономний Край у складі ЧСР, яку у 1938 - 1939 рр. галицько- бендерівські терористи із руху "Січ" ліквідували і переіменували в "карпатську україну".

К
киря

Ай да Вовка Путин, ай да молодец. Респект и уважуха. Наши халдеи запада так НИКОГДА не смогут. Будут только в жопы заглядывать и либизить перед тем кто колбасой перед носом помашет.

Читайте також