Балога про президентство Януковича: Єдине, що за цих 3 роки було якісно побудовано – це диктатура

12
11

Політик вважає, що тільки від Віктора Януковича залежить, чи встигне він щось суттєве зробити за 2 роки, які йому залишилися.

«Рівно три роки, з п’яти відведених українським народом, президент Янукович керує державою. І єдине, що за цих три роки було якісно побудовано – це диктатура. За такий короткий період часу законодавча гілка влади стала ручною, виконавча – сімейною, а судова – повністю керованою. Якщо раніше знаходитися в опозиції – означало опонувати владі, то зараз це стало справою ризикованою», – зауважив народний депутат.

«І зрозуміло, що за цим всім нічого путнього для людей зроблено не було, бо багато часу і енергії пішло на зміну Конституції, приструнення депутатів і залякування опозиції. Три роки цьому всьому давали оцінки політики, експерти, громадськість та міжнародна спільнота. Так продовжуватиметься ще якийсь час, але на п’ятий рік президентства оцінку Януковичу даватиме український народ. І його вердикт буде остаточним і таким, що оскарженню не підлягає. Чи встигне Янукович за цих два роки щось зробити, щоб цей вердикт був не таким болючим – залежить від нього самого. Двох років можливо замало, щоб створити в Україні економічне диво, але достатньо, принаймні, для виправлення власних помилок», – наголосив Віктор Балога.

Коментарі

СД
сивлюський до політолога

А я вже, жаливо, навіть переживати почав. Невже жалива-дебіла вилікувалась. А ні. Просто затишшя перед весняним загостренням. Для такого дебіла як ти пояснюю - Балога вже був в опозиції і йому не страшно. А ось твої боси смертельно бояться буди в опозиції, бо їм прийдеться відповідати за всі їхні діла у владі.... А то буде ЖОПА. Ось ти і гавкаш як ненормальний.

%
%

В.И.Б - пустозвон.

Я
якось

Повністю підтримую попереднього оратора (гуцула). Якби зараз у нас в країні була диктатура, то Зразу був би закитий сайт Закарпаття онлайн. Але він і досі працює

Г
гуцул

знову п Балога показуе свою мяко кажучи необізнаність диктатура тоталітарний режим це поняття які несуть за собою повну цензуру засобів масовоі інформаціі при диктатурі його ОСОБИСТІ ЗААНГАЖОВАНІ ВИСЛОВЛЮЮЧІ ТІЛЬКИ ЙОГ ТОЧКУ ЗОРУ газети інтернет ресурси та телебачення були б вже давно закриті якраз за те що вони іскажаючи факти прислуговують одному клану спочатку СДПУо потім НАША УКРАІНА ПР ЕДИНИЙ ЦЕНТР і де тут дИКТАТУРА ТА ВИПРОСТО ПОЛІТИЧНА ТААААА НО ВИ САМІ РОЗУМІЕТЕ ХТО

В
Вуйко

вітью дай му пару файних копанців у товсту Даунецьку гудзиццю

П
Політолог

Сивлюський,судя з сто крат повторення одного і того, ти точно з Берегіської псіхлікарні. Уймись придурку та приймай сам укольчики, твій бос Балога вже почав їх приймати. Якщо запищав, що в опозиції справа бути рискована,зрозумів, що бавки кінчилися.

1
123

І твій братик хотів до диктатора?

Z
Zoltan

С одной стороны Балога прав: Украина страна чудес, но с другой стороны, он противоречит сам собой: если была бы настоящая диктатура вряд ли мог бы это утверждать перебываючи Украине.

С
севлюш

сивлюський ти петух гамбурзкий

С
сивлюський

Знову гавкаш жаливо???? Мало тобі уколів санітари давуть???? Іди краще відмазуй риговонялів від тої гадості, шо вони у Виноградові з Данком роблять.

МС
Микола Староста (Жалива)

"Якщо раніше знаходитися в опозиції – означало опонувати владі, то зараз це стало справою ризикованою" - це вже паніка. Віктор Іванович, коли був при владі то в опозиції було бути за щастя:)))

Читайте також