Балога про призначення Феделеша на Чопську митницю: Люстрація? Ні, не чули

8
6

За словами політика, поки увага громадськості не переключилася з Донбасу, нова влада повертає на посади кадри Януковича.

- Так уже не перший день на Закарпатті обізнані люди говорять, що найбільшу в Україні митницю - Чопську - збирається очолити екс-начальник СБУ Закарпаття пан Феделеш, який під час Майдану активно служив Януковичу, боровся з протестувальниками, прослуховував журналістів, громадських діячів і депутатів. Більш одіозної персони для такої посади знайти важко. Це приблизно те ж саме, що призначити екс-начальника "Беркуту" уповноваженим з дотримання політичних прав студентів, - зауважив Віктор Балога.

- Якщо влада повертає такі кадри, то я пропоную не зупинятися - давайте призначимо Захарченка начальником тилу ЗСУ, а Пшонку - кудись у штаб АТО. Або навпаки - суть від цього не зміниться. Розумію, що антиреволюційні кадри розставляє пані Тимошенко з Яценюком. Але, пане Президенте, Ви повинні такі рішення уряду зупиняти, інакше народ Вас не зрозуміє. Для них усі нові призначенці - члени Вашої команди, - підкреслив народний депутат.

Зауважимо, що вчора, 4 липня Мукачево.net відразу кілька джерел повідомило про призначення екс-очільника закарпатської СБУ часів Януковича Михайла Феделеша керівником Чопської митниці.

Мукачево.net

Коментарі

ЛВ
Люстрація всіх

Першого потрібно люструвати прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука. Ця людина не має аж ніякого права займати цей високий пост навіть не через те, що при режимі Януковича він займав посади заступника прокурора Київської області За його нетривалої каденції у Закарпатті працівниками СБУ за отримання хабаря у розмірі 8 тис. доларів США було затримано «на гарячому» начальника відділу транспорту обласної прокуратури. І це не випадково, бо саме Сидорчук відправляв останнього для збору данини з митних постів області. Не обійшов увагою головний законник і питання контрабандного переміщення тютюнових виробів через митний кордон України – сьогодні платять всі, хто цим займається. Олег Сидорчук – вже перший прокурор у Закарпатській області, якого не сприймає ні керівництво УМВС, ні СБУ, ні органи влади, ані власний колектив. Відкрито розправляється з неугодними йому людьми, цинічно прикриваючись «громадською думкою».

З
Захонь

самий НЕДЕМОКРАТИЧНИЙ сайт. всі мої коментарі видаляються

Ч
Читач

Віктор Іванович давайте з спільною підтримкою ви станете Президентом Закрпаття !

Х
ххх

Скажу одне Балога неідеал.але пусть куріруе областью він чим усякі самородки голодні власті та бабла.Свалявщина за Бологів і його команду.

З
Закарпатець

Позиції інших депутатів ВР від Закарпаття немає, значить всі інші в тому числі ода та депутати обласної ради згодні родичатися з кадрами Януковича Тимошенко яценюка ?

Ч
Читач

Віктор іванович Цілком Вас підтримую ! Якшо треба то знайте місто Мукачево та Закрпатська область повністю за вас і завжди з вами я це вам гарантую бо спілкуюся з людьми різних рангів і бачу серед них багато ваших однодумців але є і багато людей з вашого оточення які використовують вас і користуються вашою добротою !

Читайте також