Балога про рішення ВАСУ: Реакцію спікера ми почули, але чому мовчить Президент?

10
22

Політик дивується: невже це така форма гарантування дотримання норм Основного закону, коли топчуться по Конституції.

«Реакцію голови ВР на антиконституційні дії Вищого адміністративного суду ми почули. Спікер думає, що Конституцію можна читати не лише з ліва на право, а й з права на ліво і так само її трактувати», – зауважив Віктор Балога.

«Але чому мовчить Президент? Це така форма гарантування дотримання норм Основного закону, коли топчуться по Конституції? Чи потрібно ще щось антиконституційне, що допоможе не підписати угоду про Асоціацію з ЄС?», – наголосив він.

Коментарі

А
аня

ВИКТОР ИВАНОВИЧ скильки ще будете терпити шавок медвичука

А
аня

ВИКТОР ИВАНОВИЧ скильки ще будете терпити шавок медвичука

А
аня

ВИКТОР ИВАНОВИЧ скильки ще будете терпити шавок медвичука

А
аня

ВИКТОР ИВАНОВИЧ скильки ще будете терпити шавок медвичука

Й
йоні

після того як Балога поводив себе при Ющенкові і як служив Янику врятлі він кого підніме в Мукачеві, не кажучи вже за Закарпаття. Треба було з бжоляром підтримати ЮЛЮ і зараз все би було по інакшому, але тоді би з своїм босом-кумом тілько не накрали. Так що палка має два кінці. А по ідеї, якщо чесно, то гнати їх треба усіх разом зі своїми сімями і лиш це може спасти Україну. В іншому випадку - періодично з допомогою лекторату будуть мінятися у владного корита і ... красти, красти, красти. А Віктор Іванович перед тим як кричати най згадає місцеві вибори в 2010 році, коли його гроші зробили результат і най кось скаже, що то неправда. Сам навчив регіоналів вести чесну агітацію, тож зараз флаг у руки - перебивай суму Чубірка у рази, а то капут, люди привикли на гроші.

Я
ЯРОСЛАВ

Віктор Іванович підіймай Закарпаття,не думай що всім до вподоби беспредєл бундюковичів.На сраколизів на кшалт Жаливи не звертай уваги,вони цього не варті.Начнем із Мукачева як у 2004 ,дай знати.НЕПІДВЕДЕМ!!!!!!!

В
Валерій

Таки так. Донбанді є що втрачати.Але ж і ми вже не ті, не мирні помаранчики Добре. Дякую за спілкування і за інформацію. Вдалого дня!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

у 2004 році президент не був настільки упертий та думав про те як після другого терміну спокійно сидіти на пенсії, теперішній президет думає про другий срок президентства, а значить мітінги будуть жостко розганятись... різниця дуже велика буде між 2004 та 2015 роком...важко далася влада і ніхто добровільно не пустить з рук.

В
Валерій

Та да, ви вже в 2004-у своїми виборами спричинили Помаранчеву революцію. То що - даєш тепер Сакурову!)

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

так, кандидат. та і залишиться, головне, щоб вибори пройшли по нашому по мукачівськи, щоб вся україна знала, що у нас вибори були. може і продовжаться вибори в суді до 2015 року.

В
Валерій

Зрозуміло.Тільки Віктор Іванович сина не висунув, а народив :)( дав життя тобто). Ну а далі спрва за Андрієм, бо ж кому як не молоді варто братись за справу? А хто, до речі, ще в кандидатах?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

не в тему! сьогодні приїхав з київським поїздом десант журналістів та поселився в готелі стар... хто пригласив та для чого?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

довибори в обласну раду... віктор іванович сина висунув, тут буде настояща політика останіх 5 місяців. сакури у середині квітня цвітуть у нас)

В
Валерій

Мені? Чи з мене? :) А що у вас там в цей день? А взагалі, я хотів би на сакуру подивить

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

валерій ! скучно уже на ФВ? приїжайте в мукачево на 03.03.2013, буде весело.

В
Валерій

QQrudza QQ QQshkovich, не плутайте його з "гуглом" :)

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

валерій блоха з черкас все знає ....

В
Валерій

Здається М.Твен сказав приблизно таке - "краще мовчати і кимось здаватися, ніж відкрити рот і остаточно розвіяти сумніви" А в народі кажуть ще ясніше - "мовчання-згода" Хай він мовчить, народу пора заговорити!

В
Валерій

п.Жалива - те що президент не вміє читати, то наша біда :) Але кому треба моніторять і доносять. Ну а до шустрого без запрошення, що видає Банкова, не ходять

МС
Микола Староста (Жалива

Віктор Іванович ви дуже багато даєте коментарів по роботі суддів , а памятаєте коли за вашою вказівкою мукачівський суд заборонив підписувати закон україни спікеру ВР . Чому ви тоді будучи головою адмінстрації президента та кумом президента не провели судову4 реформу. Можете відповісти на своїй сторінці в фейсбук.

МС
Микола Староста (Жалива)

Віктор Іванович, Президент не читає Вашої сторінки у "Фейсбуці". Чому Ви не підете на телебачення наприклад до Шустера і там не заявите про свою позицію? У випадку чогось Ви заявите, що сторінка у тому америкоському інтернеті не ваша і відношення до неї Ви не має. Ти більше, що там пишуть ваші помічники,думка яких з Вашою може і не співпадає.

В
Вуйко

Не вірьте Вікторе Данайцям дари приносящім іх треба мочити хіба неясно???

Читайте також