Балога про роздуми Клюєва щодо поділу України: це кримінал

4
17

Політик очікує на реакцію Генеральної прокуратури.

«Коли про поділ України на три частини говорять якісь проросійські маргінали, то це – банальне політичне заробітчанство. Їх для того і тримають. А коли цю тему піднімає чиновник високо рангу, в будь-якій цивілізованій країні це – кримінал», - підкреслив народний депутат.

«Якщо статтю про посягання на суверенітет і територіальну цілісність ще не скасували, то чекаємо від Генпрокуратури відповідних процесуальних дій. А якщо цього не буде – це означатиме, що влада, за міжнародної підтримки Росії, готова поділити країну, якщо «бандерівці» і «екстремісти» стоятимуть на своєму. Влада не проти застосувати сталінський принцип «немає людей – немає проблем». Тобто, якщо частина українців з нею не погоджується, то їх треба позбутися», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Л
Лоці

Спершу Закарпаття має стати автономія зо своїм бюджетом,ги Калінінград. По типірішнім временам се був би цвітищий край,- для сього мільон возмонностей, у тім числі і транзитні збориліси, надра оздоровлення і т.д. А будуть гроші - купиме і хліб і до хліба. А дали жизнь покаже.

С
Саша

Віктор, а Майдан це не кримінал????

РК
Рубіш Кость

Простим людям лінь ділитись, вони взагалі мало про це думають. Поїздіть Україною, попитайте. Так, можете десь під рюмочку почути, що там он москалі, а вот там бандеры, але реально всім похуй. Дискутують гарячі фанатики, і то в інтернеті. Якщо Україна розпадеться, то навряд чи волею власного народу, швидше за все внаслідок втручання зовнішніх сил.

О
Олег

ДО Словянина РЕформатор то мій нік такщо звертайтеся спокійно як до ОЛега

О
Олег

ДО Словянина А закарпаття та РУсини так само як і Угорці про РОСійські настроєні і я не бачу перепону у тому що Путин газ продавав задорого!Але унас є ЛІс величезна кількість лісу, Сіль видновивши Солотвинські солерудники та алергологічні лікарні та золоті рундники в ДІловому та мужієві ми поставимо фундамент нашого економічного росту + впевнений що і Мадярщина Чехія таж сама Росія допоможе з грошима + 200 тисяч громадян ЄС що проживають на ЗАкарпатті і яких левова частина працює у ЄС і тим самим приносять до дому валюту Євро долар !Шановний це більш вірогидно ніж казка про те щ о Україна колись встане з колін!

С
Слов"янин

По-кулько вам-розумникам Путін буде продавати нафту і газ? Ці заробите тулько на туризмі? Дитсадок!

Р
Реформатор

До Словянина А чого має погіршуватися унас життя??БУло б ПУдкарпатська РУсь незалежна чи автономія жилиб ми непереживай головне чим найдальі від Кієва чи Львова!НА ЗАкарпатті є все корисни копалини область межує з ЄС ,можливість для туризму ітд !Ви словянин мені нагадуєте стрих песионерів у 80 роках що не уявляди себе без срср !А то було СССР !!!А україна що ГАньба і анекдот всі вже обігнали у добробуті і треба з цим кінчати бо нічого з цого вже не вийде

R
Radvanka

Слов"янин сидів би ліпше тихо.То не сепаратизм.Не може боти роз'єдано то шо не боло николи з'єднано(Украіна і Пудкарпатська Русь).

С
Слов"янин

Шановні коментатори! Припиняйте продукування провокаційних текстів. В Україні і без вас маса проблем. Зрозумійте одне - якщо розвалиться Україна (автори майдауну саме це і бажають), ваше життя та ваших рідних і близьких різко погіршиться. Не ведіться на дешеві прожекти!

Б
боря

А я вот ЗА розкол України. Ну нехочу я жити разом Вами у одній країні. І дуже би був радий якби Ви відділилися кудись.....у Сибір

Т
толя

главний гарант цілосности україни росія,начнеся розпадати незалежна,великодержавна розпадеся як советський союз,[дурной пример заразителен].

I
Istvan

У коментах Колі та Zoltana нема прямих закликів до вчинення умисних дій щодо зміни меж території або державного кордону України. А за думки чи мрії Закон не карає нікого.

КТ
коля ты прав

+1000000000000%

С
Слов"янин

Zoltan і Коля провокатори? Вам ніхто не дозволить розділити Україну на частини. Хто не розуміє, некай читає кримінальний кодекс України в частині, що стосується сепаратизму!

Z
Zoltan

Восточная Украина, Западная Украина и Подкарпаттье. Разве это плохо?

Н
Назар

Балога просто боїться того ким він буде в новій Україні. А я думаю що він буде ніким!

К
Коля

Давно пора делить - Донецк и Крым не Украина, а потому я за западную украинскую республику! А они пусть делают для росии и дальше трубы

Читайте також