Балога про самміт СНД: Це театр одного актора

8
6

За словами народного депутата, Україна як європейська держава заслуговує на більше.

"Все, що відбувається останні два дні у Мінську нагадує театр одного актора. Таке враження, що самміти СНД існують лише для того, щоб поговорити про те на скільки Путін спізнився, з ким привітався, кого проігнорував. Для всіх інших відводять лише роль масовки, або ж фан-клубу ВВП. Думаю, що це не та роль, на яку заслуговує європейська держава", - констатував Віктор Балога.

Коментарі

В
виборець

балога про саміт снд, балога про лікування тимошенко, балога про шкільні канікули.... у найближчому майбутньому: балога про розмноження білок-летяг на далекій півночі, балога про еволюцію китоподібних та забруднення вод світового океану нафтопродуктами, балога про труднощі пересування діда мороза на санях у безсніжні зими.... вікторе івановичу, дивіться, бо з такими темпами теми для коментування закінчаться дуже швидко))))

П
прохожий

закарпатский клоун

К
Комік

Ваші виступи у фейсбуці- то саме. А шо діється на Закарпатті??? Як ви такий активний коментатор - Київ, Москва, Мінськ, ЄС - знаєте, шо і де діється, чого ж ви не прокоментували провокацію проти Бушка???)))) Це ж ваш колега, на нього наклеп звели, а ви проігнорували.. нє харашо..... Забувається, що те, що сам натвориш, не коментуєш.. Нескромно ж)))

С
смайл

балога про то балога про се....балога = фейсбук...бла бла бла

Ф
фері

Цікаво як тоді можна назвати Вас, Вікторе Івановичу і вашу роль у Верховній Раді. На думку спадає, із культурних, тільки одно слово - букашка

С
Слов"янин

Балога читав текст угоди про асоційоване членство України з ЄС? Нехай, як досвідчений підприємець, прокоментує "вигоди" нашої країни (нехай тимчасово уявить її "Барвою"). А наїжджати на Путіна, Обаму чи Меркель - діло нехитре.

Читайте також