Балога про Шустер Live: «Це найвища форма неповаги до свого глядача»

10
3

Політика обурює, що влада віддала державне телебачення на дерибан одному журналісту.

«Хтось може відповісти – скільки ще будуть знущатися над журналістикою і Першим національним? Кожної п’ятниці ми бачимо як влада віддала державне телебачення на дерибан одному журналісту», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

«Але і цього їм виявилося мало. Окрім п’ятниці, кожного дня людям показують ще й мажоритарників, яких тягнуть за вуха до Верховної Ради. Ми з вами розумні люди і прекрасно знаємо як тим кандидатам дають ефіри, і що гроші за це отримує явно не державний бюджет. Це чистої води корупція, яку вперто не помічають ті, хто мав би звернути на це увагу», – підкреслив політик.

«От дивлюся вчора ток-шоу Шустера, а там показують як третій ешелон політики з’ясовує стосунки. Це ті, кого самі люди викинули на сміття, а їх знову звідкись витягують, причісують, гримують і ведуть в телевізор. Хіба це журналістика? Та це найвища форма неповаги до свого глядача! Я вже й не кажу, що цей самий глядач платить їм зарплату», – наголосив Балога.

Коментарі

0
000

Насуваеться загроза, В Закарпаття йде піпець, Чупакабри Балогові Йдуть на вибори - капець! Гей, Народе! Схаменімся Не пустімо в дім Чуму Не дамо цим Чупакабрам Йти в Верховную Раду

СР
СЕРГЕЙ Р.

Господин Балога. Почему вы так остро оцениваете то, что видите на УТ-1. Лучше посмотрите на то, что рядом, на ваше детище. М-студио под руководоством солдафона Шубца это позор для закарпатской журналистики и для вас лично. Журналисты ползают перед всеми, кто принадлежит к вашему клану, ведут себя как шакалы ко всем опонентам, противникам. М-студио никто уже не смотрит, там одна заказуха.Все нормальные интервью не дают каналу, потому что или не дадут или выберут одно вырванное из контекста предложение.Да прогоните вы этого примитивного Шубца, поставьте снова умную, талантливую Зотову, которая раньше работала главредом или пригласите из Киева Опаленика, он был срекди создателей этого когда-то очень сильного канала. Вы же содержите местечковую М-студио - ГАНЬБА!!!!

Х
хтось

............кожного дня людям показують ще й мажоритарників, яких тягнуть за вуха до Верховної Ради Вікторе Івановичу, покажіть приклад. Не тягніть за Вуха до Верховної ради своїх братів.

Читайте також