Балога про співпрацю в новому парламенті: потрібно почекати ще 2-3 місяці

5
3

На думку політика, в лютому-березні 2013 року вже буде зрозуміло, хто у Верховній раді, чого вартий.

"У цілому потрібно почекати ще 2-3 місяці, щоб побачити, хто буде якісно працювати на українське суспільство, туди піду, і з тими буду працювати", - сказав Віктор Балога у коментарі Українським новинам.

При цьому він зазначив, що має намір підтримувати ті фракції, які будуть у своїй діяльності керуватися виключно благом народу і прагненням до євроінтеграції України.

Коментарі

О
Орест

Підтримую попередній коментар! Балога ж говорив, що лобіюватиме інтереси Закарпаття, скільки разів він клявся, що є справжнім патріотом нашого краю, а виявився простим політиканом, який чекає на вдалий момент, щоб дорожче продати свій голос. Щось Балога забув обіцянку не вступати з політичними опонентами, а тепер каже, що працюватиме з тими хто думає про людей, так це просто звичайний популізм!

ІІ
Іван Іванович

ДЕ ОБІЦЯНКА СТВОРИТИ ФРАКЦІЮ "ЗАКАРПАТТЯ"? Балога просто зараз чекає пропозицій. ЧЕКАЄ БАЛОГА КОЛИ ЙОМУ ХТО ГРОШЕЙ БІЛЬШЕ ДАСТЬ, ОСЬ І ВСЕ! ПРО КРІСЛО МІНІСТРА ДУМАТИ ВЖЕ ПІЗНО. ВИБОРИ ВІН ПРОГРАВ!

Р
реаліст

Тепер цікаво почути думки тих, хто так вірно відстоював думку про те, що Балога завжди працюватиме сам заради держави. Балога знає лише критикувати опозицію та владу, а тут починає розповсюджувати такі заяви. Скоро побачимо як наш земляк почне працювати з партіями, які є йому найбільш вигідні.

Читайте також