Балога про справу Луценка: ні закону, ні моралі, ні здорового глузду в головах влади не існує

14
2

Політик прокоментував останнє рішення суду в справі екс-міністра МВС.

"Довго радилися чернігівські «судді» і вирішили, що Луценка випускати не можна. Є закон, рішення Європейського суду, згідно якого Луценка, як обвинуваченого, було заарештовано незаконно. Є висновки лікарів, діагнози, важкі хвороби, з якими Луценка, як людину, треба випустити і дати можливість зберегти своє життя. Є здоровий глузд, який говорить владі, що Луценка, як політика, треба випустити. Для того, щоб на фоні усіх мінусів заробити хоча б один, але плюс. Але ні закону, ні моралі, ні здорового глузду в головах влади не існує", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

В
Валерій

А що може здоровий глузд сказати "хворій (на цей самий глузд) владі? І цікаве трактування "презумпції лікування" від суду - " Суд бере до уваги відмову Луценка від лікування в Бучанській тюрмі." Тобто, що виходить? - якщо хворий( дитина чи стара людина, та й молода) не хоче лікуватись, то вона й не хвора? Отже, в їх розумінні, "біс з нею"!(

Н
Незалежний

Справа тут в тому, що ви всі псевдо опозиціонери насправді не хочуть, щоб випускали ні Луценка, ні Юлю. Справа в тому, що вони бояться конкуренції на виборах Президента і ладні навіть гроші платити суддям тільки щоб їх там тримали.

Читайте також