Балога про справу Тимошенко: рішення нема, а є лише «хотєлки» з одного, і з другого боку

8
9

Політик закликав ухвалити компромісний закон про лікування екс-прем'єрки.

"Якщо ми хочемо позитивного вирішення питання ЮВТ в інтересах країни, то потрібно приймати той закон, який задовольнить місію Кокса-Кваснєвського, Україну в особі Януковича і опозиції, а не лише саму опозицію", - наголосив народний депутат.

"Всі ніби хочуть зняти проблему ЮВТ, всі б’ють себе в груди, що треба йти в Європу, але готового рішення, у вигляді компромісного законопроекту, з незрозумілих причин досі немає. Є лише «хотєлки» з одного, і з другого боку. А про Україну і майбутнє, на жаль, ніхто думати не хоче", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

В
виборець

один тільки віктор іванович дбає про майбутнє україни))) у фейсбуці)))

НН
ну наконец-то

все зечки Маньки, Люськи, Верки....будут лечиться за кордоном...СЛАВА ЮЛИ!!!СЛАВА ОПОЗИЦИИ!!!!СЛАВА ХЕРОЯМ!!!!СЛАВА УКРАИНЕ!!!!!

М
Мукачево

Надоели эти безконечние разговорчики в строю. Сколько можна? когда мы увидим и почувствуэм ваши реальные действия? когда вы начнете уже осуществлять свои обещание? Хоты Мукачево не это уже и не расчитывает. Бесполезно.

2
25

Роками державою керують дурні та шулери, яким не потрібно підписання угоди про асоціацію з ЄС. Вони піклуються тільки гарантією про збереження своїх награбованих статків.Хто їм дасть таку гарантію з тим вони і підпишуть угоду.

5
5555

а вам завідно шо є "хотєлки" а вам крім ФЕЙСБУКА нич не хочеся?

А
Альберт

Вікторе Івановичу, не переживайте, вступимо ми у ЄС і без Ваших підсказок

В
Вася

шо підвезли свіжий кокс - можна покоментувати?

А
Анатолий

Конечно, законопроект госпожи Лабунской № 3461 не позволит не то чтобы освободить, а даже отправить Ю. Тимошенко на лечение за границей, но его стоит поставить на голосование только для того, чтобы, как было написано Петром I, «Дабы дурь каждого была видна». А в данном случае, чтобы стало видно, кто только говорит об евроинтеграции, а кто готов принять пусть и не совершенный, но позволяющий подписать Соглашение об ассоциации Украины с ЕС уже в Вильнюсе, законопроект.

1
123

Треба звільнити ЮВТ. Вона запам"ятала Ющенка і Балогу добре, і як вони допомогли їй туди потрапити. Може і буде справедливість.

Читайте також