Балога про справу Тимошенко: Це не те питання, яке вирішується по тупих понятіях!

9
6

Політик звернувся до влади: "Хлопці, невже ви не розумієте, що закопуєте державу з цим рішенням по Юлі?"

"Мін’юст каже, що рішення ЄСПЛ по ЮВТ повністю виконане, але при цьому вона досі не на волі. Парадокс. Хлопці, невже ви не розумієте, що закопуєте державу з цим рішенням по Юлі? Так, ситуація така, яка є, але навіть припустимо, що ви праві, вам все одно ніхто не вірить. Це не те питання, яке вирішується по тупих понятіях! Все не так просто, бо йдеться про Україну, державність і 45-мільйонний народ", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

В
виборець

понятія то якраз його парафія)) перший справді "професійний" коментар)))

К
коля

ну нарешті балога заговорив про те, у чому насправді розбирається. про тупі понятія!!! це ж головний принцип не тільки його роботи, але й усього життя. та й не тільки його, але й усієї його братви, а віднедавна ще й сина з дружино. родинна особливість така))

П
Прапор

А вам хтось вірить? Ви може і думаєте, що хтось вірить, але то неправда. Вам ніхто не вірить. А ще як ви починаєте говрити про понятія.. хіба то не ваш спосіб і стиль життя? у кримінальників так..

Ф
Фері

"Це не те питання, яке вирішується по тупих понятіях!" Отже, ВИ не зможете його вирішити, адже крім "понятій" більше нічого не знаете

М
Міліцішта

Згадай як у СБУ писав заяву на Юлю, шо вона хоче тебе убити. І як агітував голосувати за Януковича на президентських виборах, а не за Юлю. Чи забув уже??? Ми пам'ятаємо добре!!!!! Нас уже не обманеш:)))))

СП
Смотрящий Пітьо

Голубе, ти забув як сам мурчав у 90-х???

Читайте також