Балога про суд над Луценком: "Якщо недостатньо доказів - справу треба закривати"

10
14

На думку політика, виглядає так, що друга справа валиться.

Про це Балога написав сьогодні у своєму Facebook.

"Прокурори шукають нові зачіпки. А чи потрібно? Якщо немає підстав і не достатньо доказів - справу треба закривати. І все, крапка! Вже сидячого не треба добивати. Хочу, аби хоч по цій справі Юрія виправдали. Впевнений, що однієї проблеми в Україні буде менше. А це буде на користь всім", - переконує міністр.

Коментарі

К
К

Ми добре бачимо що ви пане Балого,знаєте говорити і на ФЕЙСБУЦІ і НА ЛЮДЯХ.Нас цікавлять Ваші дії а не пусті балачки

С
Саня

Просто перед виборами політики починають "шупатися" і вони на очах стають "героями", і море їм по коліна. І Балога не пасе задніх. Шановний, може вже досить "язиком трепати", а ділом займетеся?

М
марк

Балога перед виборами почав себе активно піарити, створюючи образ інтелектуального політика, якому не байдужі всі внутрішньо - та зовнішньополітичні процеси України. Але де був Балога протягом двох років і не робив тоді подібні заяви (наприклад, як ж про ту Росію), а тільки говорив про пам’ятники Леніну та Сталіну у Верховній Раді, коли його питали як міністра МНС про боротьбу з наслідками природних стихій - о це справжня відповідь Балоги про пам’ятники.

Ж
жук

гарне Мукачево-це гроші підприемців і культура мукачівців(не всіх) а не тов барва

Ф
фійом

Нина - молодець.Утерла всім носа.. Подивіться на Мукачево - Гарне місто, Це заслуга ТОВ БАРВА.......

Р
РОБІТНИК

Опозиціонер у владі - ЦЕ КРУТО.

П
пожар

Балога конєчно, далеко не святий ( думаю як і каждий ко у власті ) а то шо Віктор Іванович сидить у соц. сєтях, то НОРМАЛЬНО для політика західного образця, яким, не мою думку він себе позиціонує. І ушиткі його коментарії адекватні і по факту. А ко туйка цідить ядовиті слюні на монітор, думаю, ош ви, шановні, не зробили у сіу жизни іщи нич( предположеніє ). Слава Україні, і всяка така *уйня. P.S Ростіть великі і щасливі, здоровлячка вам, русини і русинки)

M
mukola

Naj bu Balogy posadulu za jogo maxinacij ,bylo bu pokazovo.Lyudu bu Yanuky pary golosiv za to viddalu

МЛ
Мукачівськый лігінь

Ніночко молодець! підтримую...

ДН
Дашко Нина

Всім " шипунам": шо вам не так? 1.Ваш земляк , Балога (єдиний) з усіх , на зустрічі з Путіним ,наважився сказати ПРАВДУ. При цьому нажив собі купу ворогів і "ближньому " і в "дальньому" зарубіжжі...2.Тільки типир він пропонує справу Луценко закрити, бо до рішення Європ. суду передчасно було втручатись. 3.Балога міністр МНС , і ніхто йього не виганяє. 4. Балога з народу вийшов, сам дійшов до високих посад, не то шо зара синки мільонерів в начальники лізуть...Ваше щастя, що такого земляка маєте, а вам все не так. Гордитися треба, а не шипіти.

Е
Едік

Щось Балога часто зависає на Facebook, то він коментує зустріч Путіна та Януковича на своїй стіні, причом коментує дуже нерозумно, то він пропонує закрити справу Луценко через той самий Facebook. Нема чим зайнятися людині, а здавалося б міністр, справ багато...

3
333

А Балога в нас такий "супер" юрист, що йому пора уже в Конституційний суд

І
іван

Два роки тому треба було так говорити, а не типир, коли вибори скоро та і державноє корито Балогови прикривається, Ой хитрун.

Ф
Фелікс

Воно то так, але крапки зараз ставить Віктор Федорович.

Читайте також