Балога про судове свавілля: Вишукана єзуїтська політика наших опонентів

14
12

"Уже другий день Закарпатський окружний адміністративний суд розглядає позов щодо зняття мого старшого сина Андрія з реєстрації кандидатом на довиборах в обласну раду", - повідомив Віктор Балога у своєму Facebook.

"Суть позову більше, ніж абсурдна – ніби то Андрій, якого висунув Єдиний Центр, насправді є членом якоїсь «Партії нового покоління». Чи потрібно в такому випадку голосувати, якщо не громада, а суд визначає кому бути депутатом? І чи розуміє влада, які можуть бути наслідки від таких «виборів» у судах?", - зауважив політик.

Коментарі

У
українець

...Правоохоронні органи довели факт злочину під час виборів на цих округах, а суд не зміг цим знехтувати і брати на себе відповідальність, маючи докази фальсифікації", – написав Кармазін на своїй сторінці у Facebook. Хто-хто??? Та правоохоронці при команді ФАС в мить зроблять із невинної людини гвалтівника,наркомана,вбивцю, аж страшно перераховувати усе, на що здатна наша міліція, функції якої по Крнституції захищасти своїх громадян....І чи здатні взагалі, міліціянти довести щось фахово та справедливо, мабуть ні...Народ міліції не вірить.

1
123

Якщо цих двох депутатів позбавили мандатів,то напрошується питання,лише у цих двох округах був злочин?(Я нікого не захищаю).А Знаючому Васильови я би посовітував,що в нас час не можна вірити тим,що казали;тим,що бачили;тим,що чули.А вірити треба своїм очам і своїм вухам.

З
Знаючий

Віктор забув як перед виборами у ВР хотів придбати Партію Нового Покоління і записав у неї сина Андрія як заступника голови партії і члена політради? А народ не забув і вме памятає:)))

Х
ххх

василю, ти з дуба впав!? ))) знаю Андрія багато років і про такий маразм від нього ніколи не чув.

В
Василь

Так колишнім друзям вихвалявся.

В
Валентин

Згоден з Сашею. Це дійсно смішно. Андрій розумний хлопець і він напевно знав, що не можна йти в депутати від ЄЦ, будучи одночасно в іншій партії. Або юристи ЄЦ йому б казали.А так одразу видно що повод для позову вигаданий.

С
Саша

Василь це проплачений бот регіоналів. Андрій дійсно член партії яку ніхто не знає і про існування якої знає тільки Рудьковський, який кришує Деркача? Смішно. Регіонали і наглі і тупі одночасно

В
Валентин

До Василя Кому показував? Вам? Я щось ніде не читав його вихвалянь про партійність. Чи то він друзям хвалився?

V
vasy

витьок це лиш початок

ЕВ
Ефремов Владимир

ародний депутат кількох скликань Юрій Кармазін, один із ініціаторів позову про позбавлення депутатських мандатів Павла Балоги та Олександра Домбровського, вважає, що суд виніс справедливе рішення щодо двох нардепів. "Стосовно позбавлення Домбровського та Балоги депутатських мандатів можу лише додати від себе, а точніше нагадати, що я діяв як правозахисник і народний депутат. Перед законом усі рівні, отже, всі колись будуть відповідати за свої вчинки. Правоохоронні органи довели факт злочину під час виборів на цих округах, а суд не зміг цим знехтувати і брати на себе відповідальність, маючи докази фальсифікації", – написав Кармазін на своїй сторінці у Facebook. Юрій Кармазін також здивувався, що через рішення суду занепокоїлася опозиція.

В
Василь

Але це ж правда Андрій Балога є справді членом іншої партії він не один раз цим вихвалявся, навіть квиток показував партійний.

В
Валентин

Щоб щось розуміти треба мати РОЗУМ а у нашої теперішньої влади його точно нема

Читайте також