Балога про ситуацію на пл.Народній: Закарпаття такого бєзпрєдєлу не бачило з часів виборів 2004 р. в Мукачеві

3
18

Народний депутат відреагував на події в Ужгороді.

"Буквально щойно в Ужгороді міліція силоміць вивезла організаторів акції проти незаконної реконструкції Площі Народної. Активістів, у тому числі і журналіста Олега Дибу, без будь-яких пояснень утримують в міськвідділку міліції. Проти них фальсифікують протоколи про непокору працівникам міліції, хоча все місто бачило як не вони, а проти них була застосована сила", - зауважив політик.

"Керівництво міліції ганебно ховається від адвокатів і депутатів міської ради. Якщо у Києві таким уже нікого не здивуєш, то Закарпаття такого бєзпрєдєлу не бачило з часів виборів 2004 року в Мукачеві. З центру репресії поширюються в регіони", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Т
Таня

Бідолашний Віктор Іванович, він страждає від серйозного захворювання, від страшних проблем із пам’яттю. Пам’ятає факти, однак пам’ятає осіб, причетних до цих подій. Це дуже страшно шановні. Бо ж чи міг він забути, як через нього про Мукачево почула вся країна. Але не у хорошому сенсі, а про осередок криміналу на заході країни. Кримінальні звички костюмами не вивітрюються. Так що не варто розпорошуватися так, робити розумний вигляд і сподіватися, на плюси від подібних моментів. Таке лише агресію і ненависть породжує. Замисліться.

ДС
до Слов"янина

"...Площа Народна в Ужгороді як завершений (точніше незавершений) архітектурний проект припинила своє існування на початку 1940-х років у зв"язку із початком війни..." Хоть шо! Тільки б ляпнути! Площу в таких же межах і такого ж вигляду, як вона була зараз - робили ще чехи влітку 1938 року, коли війною і не пахло. Є історичні факти, є фотоматеріали, є листівки того періоду з поштовими штемпелями. Це все зроблено за часів Крупки. Не треба дурити людей. Ви кому лапшу тут вішаєте про нібито незавершеність проекту у зв"язку із війною? Проект був завершений саме таким, як його зробили чехословаки.

С
судя

еще в европу хотите на гилятину и не ниже с вашей системой

П
Правда

Оприлюдніть посвідчення "журналіста" Олега Диби. Нагадаю про два закони Україн: 1) http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/302-94-%D0%BF 2) http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2341-14

Ф
фері

Балога про ситуацію на пл.Народній: Закарпаття такого бєзпрєдєлу не бачило з часів виборів 2004 р. в Мукачеві балога нехай спочатку вивчить українську мову а потім щось коментує,нема такого слова "безпрєдєл"

С
Сергій

"у тому числі і журналіста Олега Дибу," Олег Диба - журналіст???? не смішіть мої тапочки. Ви його посвідчення журналіста бачили?

С
Слов"янин

Площа Народна в Ужгороді як завершений (точніше незавершений) архітектурний проект припинила своє існування на початку 1940-х років у зв"язку із початком війни, тому апеляція розумників до задуму талановитого архітектора Крупки давно втратила сенс. Сучасний вигляд площі, що більше скидається на сільське футбольне поле, не витримує критики. Його потрібно міняти - однозначно. Сучасні реалії свідчать, що представники місцевої мафії не можуть домовитись, хто з них стане реалізатором трьох мільйонів. Звідси всі пристрасті. А апелювання до чехів - це комплекс меншовартості.

У
Ужгород

Підтримую Балогу! Ледида впав нижче плінтуса

А
Андрій

Балога їх точно не захистить скоро Диба приповзе в адміністарацію каятися.

Ф
фейсбукменам

у Віктора Щадея (екс-секретар міськради, людина, яка курує роботу «Старого Замку-Паланку») здали нерви і він й почав кричати (що добре чути за кадром): «Сашо досить, на фіга тобі це. Про таке ми вже не домовлялися» Здається всі знають на кого працює Щадей. ЕЦ, так, саме ЕЦ. І всі знають хто з Дибою куми. Незабагато "випадковостей"?

МС
Микола Староста(Жалива)

Віктор Іванович, між іншим деякі "активісти" між собою говорили, що ви їх захистите... ви все в курсі.

ВШ
В шоці

ОО, ну це вже наглість. Коли вся область знає, чиїх рук це справа, дозволяти собі висловлюватисфя, що то безпредєл???!!! Так ви ж його робите!!! Щоправда чужими руками! Вибори у Мукачеві 2004-го - ваших рук справа, це всі знають, Народна у тому ж посужному списку. Це ж ким треба бути, щоб роблене собою на чужих звалювати?!

E
eee

провокатори плачуть, дебіли з дибою. так само в 2004 році зпровокував балога скандал для того щоб міг нити з депутатами нашистами. щедеея давно євнухом треба було зробити!

S
stepan

Aktyvistu-debilu proplacheni. De vonu bulu, koly Koronu kraly v Misti?

П
піпо

НЕ ТРЕБА ПЛУТАТИ САМІ ЗНАЄТЕ ШО З ЧИМ!!!! ТА ПЛОЩА ВСЕРІВНО БУЛА ЯК ГНИЛИЙ ЗУБ У РОТІ, ПРОСТО ПОЛЯНА З ВІЧНО ВИГОРІВШОВ ТРАВОЮ. Де тоді були ці актевісти? ЧОМУ НЕ ОЗЕЛИНЯЛИ ТУ ТЕРИТОРІЮ?? А ТИПИРЬ НАЙШЛИСЯ ПСЕВДОЗАХИСНИКИ.

АТ
Андрію та Фейсбукмену!

Будь-яка людина могла перебувати на площі. В постанові вказано, що не можна заходити за обгороджену ділянку. Де паркани? Та стрічка, яку можна бачити на відео - це огорожа?

А
Андрій

Що Балого вже Тобі дзвонив жалітися твій кум Диба! Коли вже Ви пане перестанете заважати розвиткові Ужгороду. Є ПОСТАНОВА СУДУ І ЧОГО БУЛО ДИБІ ТАМ ЛАЗИТИ! НІЯКИХ ФАЛЬСИФИКАЦІЙ НЕ БУЛО ВСЕ В РАМКАХ ЗАКОНУ! ЯКОГО ДЛЯ ВАШОЇ БАНДИ НЕ ІСНУЄ!

Ф
фейсбукменам

Не треба обманювати людей. Є постанова суду, що реконструкція законна. Чи для декого суд то пусте місце а закони України не для них? Не згідні - апелюйте. А за хуліганство треба відповідати. 10 річних дітей толкають під екскаватор (можемо бачити на одному з відео), це нормально, так?

Читайте також