Балога про ситуацію у Слов'янську: це що - сценарій зі зриву виборів у дії?

6
15

Політик заявляє про відвертий саботаж та застерігає нову владу.

"Слухайте, ну це взагалі не смішно. Ну як держава, в якій чисельність силовиків перевищує населення такої країни як Ісландія, не може навести порядок з райцентром на Сході країни? От чесно, після "нахабного" захоплення Криму, і "несподіваних" заворушень в Харкові, Луганську і Донецьку, Слов'янськ виглядає щонайменше як саботаж, а то й свідомі кроки по дестабілізації", - зауважив народний депутат.

"Я звертаюся до в.о. Президента Турчинова, до лідера партії влади Юлії Тимошенко: шановні, ви чим там взагалі займаєтесь? Ви на кого працюєте? Дуже хочу помилятися, але це що - сценарій зі зриву виборів у дії? Не грайтеся з вогнем, не грайтеся з державою! Янукович уже догрався у диктатора. Хочете бути наступними?", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Я
я

америкосы не успокоятся пока не развяжут здесь гражданскую войну.

З
Закарпатец

Галиция, слушай, давай разводиться! Без шума, без крови, и драки публичной, Зачем нам бардак и побитые лица? Давай разойдёмся как люди, прилично. Я долго кормил тебя, я не буянил, Исправно бюджет наполнял год от года, А ты увлекалась бездельем майданным Меня называя рабом и уродом. Ты взгляды свои устремляешь на Запад, Мне, знаешь, родней Беларусь и Россия Давай разойдёмся. Так лучше. Так надо. Как чехи, словаки - легко и красиво. Тебя уж давно дожидается Польша, Вот ей про фашизм и расскажешь подробно, А в центре Брюсселя бардак и дебоши Устроишь. Уверен, оценит Европа. Галиция, слушай давай разводиться! Пора наступила. Подводим итог. Тебе - на майданах халявно туситься. А мне на работу. Твой Юго-Восток.

З
Закарпатец

Целый этаж в Киевском СБУ занят агентами ЦРУ , вход на этаж разрешен только американцам. Поистине народное американское правительство По сообщениям патриотов Украины готовиться широкомасштабная провокация с использованием боевиков правого сектора, руководят операцией АМЕРИКОСЫ.

Я
я

нет, это не срыв выборов, это развал страны, Виктор Иванович!

З
Закарпатец

Вуйку Стефане, вуйку Стефане! Що то ви робите?! Навіщо ви берізку рубаєте? Така струнка, молоденька, так око зеленими листочками милувала, а ви її геть! — Ой, сусіде, й не кажіть, в самого серце кров'ю обливається, але мушу те зробити - прийдуть москалі, побачать берізку і скажуть: «Вот ісконно русскій пєйзаж!»

АМ
а може і правильно

чим поддержувати Ахметовські підприемства за 20 лярдів на рік, ліпше їх відпустити у вільне плавання, они затягнуть всю Україну у яму,Станемо на ноги они самі будут проситися , до нас, я там був, там нормальні люди живуть, Но чомись думают ош у Росії соціалізм, і СССР, їх убідити не мож.А владі пора уже повернутися до людей, і подумати як люди живуть, і чого всі розчарувалися в Україні,може тому що влада краде?і набивае мошну уже 23 роки.

Н
ната

Балога звернув увагу на 100 відсотків правильно! а як іще нормально реагувати на політику теперішньої влади? не рівняйте "что-то с чем -то" на МАйдані стояли не озброєні люди з дітьми, піснями, вишиванками, малюнками, піанінами і тому подібного різного роду креативами! а що зараз, озброєні до зубів "люди" захоплюють держустанови і при цьому ще більш озброюються, бо там у ввіділеннях знаходиться вогнепалка, наприклад 400 бойових пістолетів і енна кількість автоматів і невідомим це все так просто дариться? що це таке? державна зрада .....при новому уряді

Я
я

Восток Украины реально отходит, сомневаюсь, что уже остановят. Разве что чудо произойдет.

Р
русин

А там не только Славянск - кроме негоещё три города - Красноармейск, Краматорск, Красный Лиман. ДА - и Дружковка. Похоже, у Закарпатья останется такой выбор: либо под мадьяр уходить, либо под русских, либо бандерлоги галицкие сожрут.

П
Початок

Правильно думає В.І. Потрібно приймати кардинальні та жорстокі міри. Досить із мітингів та майданів. Це вже смішно і складається враження- що люди, які туди йдуть, знайшли собі "средства для СУЩЕСТВОВАНИЯ".

Л
Леонид

так думает в последнее время 80% населения, милиция только бабок может погонять за торговлю семечками в неположенном месте. Вообщем их уже "кас... люстрировали" не дожидаясь законов

Я
я

http://i.piccy.info/i9/01365a09d325dd66663232d377d0d2e3/1397324616/62296/38228/Clipboard02.jpg

М
Майдан

Пропоную вибори не проводити, а презначити Президентом того у кого як пишуть ЗМІ найбільший рейтинг! І повернути Конституцію 2010 року і призначити Балогу В. Прем'єр- міністром або главою АП. А далі по старій схемі. Правильно Віктор Іванович я думаю? Слава Україні!

М
Макс

Хто про що. а Балога про вибори. Тут реально втратити державу.

Р
Репетиция

к состоянию 30 марта 1814 года.

Читайте також