Балога про ситуацію в Дебальцево: деякі генерали продовжують брехати

8
3

На думку політика, головна відповідальність за трагедію в ключовій точці протистояння на Донбасі лежить на керівнику Генерального штабу.

- Ще два тижні тому, коли можна було виправити ситуацію, попереджав про небезпеку і вносив керівництву ЗСУ конкретні пропозиції по нашому становищу в Дебальцеві. Не послухали, - зауважив Віктор Балога. - Всюди, де тільки можливо, прошу допомогу нашим бійцям, які зараз в катастрофічній ситуації. Допомагати лише збираються, хоча думати потрібно було раніше. Така ситуація на совісті бездарних генералів, перший з яких - начальник Генерального штабу.

- Зараз отримую десятки дзвінків і повідомлень земляків з Дебальцева, від яких аж мороз по шкірі. А деякі генерали продовжують брехати і розповідати людям байки. Думати вони не хочуть. І про те, що за все доведеться відповідати - також, - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Ш
Шоні

Сись голова файти завидовських державних діячів, ще й військовий стратег.Треба було добре підказувати, коли керував "господарством" при рапавому "месії", а не з Жулькою воювати.Бо лем супермаркети появилися од державної діяльності.А ми маємо войну з "люблячими" нас "братами".

7
77

балога много останім часом говорить а мало робить.. говорити то єдно! а доказати на ділі то вобще другоє!

П
ПОЛЯК

Земляку респект !

Читайте також