Балога про відхилення апеляції від Рибака: Жодне рішення суду не може підмінити собою Конституцію

5
24

На думку політика, сьогодні нема підстав позбавити Павла Балогу та Олександра Домбровського мандатів.

"Не важко здогадатися, чому суд так оперативно розглянув апеляцію стосовно Павла Балоги і Олександра Домбровського і виніс ухвалу в той же день. На інше ми й не сподівалися, бо судді уже давно приймають рішення іменем Банкової, а не іменем України", - зауважив нардеп.

"Ухвалу ми, звичайно, ще не бачили. Але що б в ній не було написано, Голова ВР повинен діяти виключно в межах Конституції України. А це означає, що Павла Балогу і Олександра Домбровського не можливо позбавити повноважень на підставах, яких немає в Основному законі. Так само, як і жодне рішення суду не може підмінити собою Конституцію, яка має найвищу юридичну силу", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

F
Fredy

Шановний Іштване! Я перепрошую, а що Ви у своєму цивилізованому світі так переймаєтесь подіями у нашому відсталому краї? А Ви краще приїзжайте до нас, несіть інвестиції, спробуйте себе у сферах, яких монопольне становище займають балоги та Ко, і тоді побачемо, чи Ваші рожеві думки про цих недополітиків та недобізнесменів зміняться.

F
Fredy

Балога, не тринькай гроші на коментаторів і політтехнологів, збирай гроші на вибори. Хустяни 200 грн або продуктовими наборами не задовільняться, то не борок-телеп.

А
ахбару

таких "нормальних пацанів" на параші держать.

АА
аллах акбар

Балоги нормальні пацани.Просто їм треба даколи підказувати.887 ору осназ кгб, афган.

П
Прихвостням

Прихвостні ви гниди балогівські!!! А пишуть прості люди яким вже надоїла файта та завидівчька за 15 років!!! Повстане МУКАЧЕВО скоро і вижене тих циганських полукровок.

ДІ
До Іштвана

Шановний не бери, що пишуть в голову. Це прихвостні які сидять на компах і нічого більше.

ДС
до слива не людського

Ти троль завидівський!!!! Закрий свій внячий рот і сиди мовчки. Люди просто ПРАВДУ почали писати про осточортілу файту балогівську!

ТІ
тупому іштвану

Ти турок безграмотний!!! Живуть не на Україні а в УКРАЇНІ!!!!! Бездарь ти тупоголова!!!

СЛ
Слив людський

До Іштвана ... Ти шо сліпий, чи глухий... Ти не бачиш шо Під*Раси повилазили зі своїх нор і просто гавкають на Балогу. Цим чмошникам і на міліметр не зрівнятись з Балогою, навіть конюхам. Але очорнити, облити грязю, просто як справжній пєтух покукурікати... А потім зарплату від ригоАНАЛів отримати і .... Пропити. Оце настоящі риговські боти. Тому просто не звертай уваги.

О
Оля

До Іштвана так, кільком моїм знайом балоги не те що на мозолі наступили, а життя поламали. було колись. у старі-добрі часи. коли вітьок іще не клеїв із себе супер-пупер модного політика із європейськими поглядами і в дизайнерському костюмі, а був звичайним бандитським бидлом. завидівським завгоспом

І
іштван

То що ви там безкультурні гукани,то я давно знаю. Підтирають гузиці такі як ви неотесані БОЛВАНИ.А живу я не в Італії а в цивілізованому середовищі ,а українську мову вивчив,не то що ви живете на україні а мову не знаєте.НАВЧІТЬСЯ ПО ЛЮДСЬКІ СПІЛКУВАТИСЯ!!!!!

БГ
бабе Гале

дали возможность этому засранцу иштвану от говна отмыться в воскресный день... а оно чувырло со своми коментами сюда лезет...!! В парашу гавнюка иштвана!!! В парашу!!!

БГ
баба Галя

штвану 23.06.2013 14:18 | IP: 92.113.123.xxx своі коментарі лиши там де тепер живеш і не пхай ніс у справи людей закарпаття. А балогови можеш в гузло сам запхатися. +1000% Іштвану а що сьогодні вихідний у італійців гузиці підтерати то ти і вискочив як марко з конопель

І
іштвану

своі коментарі лиши там де тепер живеш і не пхай ніс у справи людей закарпаття. А балогови можеш в гузло сам запхатися.

І
іштван

ЛЮДИ ДОБРІ, ЗВІДКИ ТАКА НЕНАВИСТЬ а ще в церкву ходите.Даколи ся ганьблю що жив серед таких людей які тут написали ці коментари.Вам що Балоги яйця прищимили вадь на мозоль наступили.? Кіть ви такі розумні, все краще знаєте, то чому не ідете і покажете як краще робити.

В
виборець

він просто відчуває, що скоро і сам залишиться без мандату і, відповідно, без депутатської недоторканності. отоді йому і кінець прийде... і може він що завгодно у своєму фейсбуці писати. давно ніхто на цю писанину не звертає увагу. хіба що віртуальні тролі мають із чим працювати. хоч якась користь від того балоги))

В
виборець

він просто відчуває, що скоро і сам залишиться без мандату і, відповідно, без депутатської недоторканності. отоді йому і кінець прийде... і може він що завгодно у своєму фейсбуці писати. давно ніхто на цю писанину не звертає увагу. хіба що віртуальні тролі мають із чим працювати. хоч якась користь від того балоги))

ДП
до прочтяка

Вже й Мукачево помалу бунтує проти Валог. Казка їзня в Завидові закінчиться.

П
Простяк

Просто Балога думав, що Янукович буде йому кланятися через те, що він контролює область, а вийшло так, що він вже нічого не контролює! Хто такий Балога Україна вже забула, про Балогу знає тільки Мукачево, ось і кінець казці Балоги.

М
мукачевец

да срать он хотел на братика Пашу... Понимает Витек что земля у него горит под ногами....!!! Скоро ему пальцы в дверной проем запихают!!!

П
Простяк

Балога втратив майже все від нього відреклися всі його колись добрі союзники. Балога не зміг домовитися з Президентом, а тепер пожинає плоди. Він клявся, що його Павлик буде у регіонах, а потім написав заяву на вихід, а що з такими людьми роблять.) Досить вже кричати, що всі погані, а ви хороший. Ви робили на Банкові та нічого доброго не зробили.

Т
Танюша

рішення ЦВК не підходить, рішення суду - не підходить, потім конституція не буде підходити. може Вам КРАЇНА не підходить, а ?

Ш
шура

Що за братика переживаєте вельмишановний пане вікторе? боїтеся щоб того не позбавили депутатських пільг адже так треба буде платити за всі оздоровчі та відпочивальні заходи, а це вдарить по балогівським кишеням?

М
мукачевец

Опа попа Пашеньке...)))

Читайте також