Балога про вибух під Верховною Радою: 7 запитань

12
11

Народний депутат прокоментував протести у Києві, які відбулися сьогодні після ухвалення у першому читанні змін до Конституції.

 –  А тепер давайте про гранату під Верховною Радою, але без емоцій і ярликів:

1. Використовувати боєприпаси проти беззбройної міліції, навіть якщо вона захищає владу, яка не права, - це злочин.

2. Чи зацікавлені в цьому політичні сили, які виступали проти внесення змін до Конституції?
Дуже сумніваюся.

3. Чи може політична сила, яка проводить мітинг, відповідати за всіх, хто на ньому присутній?
Мабуть, ні, якщо це мітинг не в закритому приміщенні та з жорстким пропускним режимом.

4. Чи зацікавлена в цьому влада, щоб скомпрометувати своїх політичних опонентів?
Дуже ймовірно, що зацікавлена.

5. Чи допоможе це владі підняти свої рейтинги?
Однозначно – ні.

6. Чи можна це використати для закручування гайок?
Думаю, що спробують, але не факт, що вийде.

І найголовніше – хто створив передумови для цієї трагедії: політичні сили, які привели людей, чи влада, яка всупереч волі народу, продавлює вигідні їй рішення?  –  акцентує політик, додаючи: Особисто для себе я знаю відповіді на всі питання. А ви, друзі, теж майте свою голову на плечах.

Коментарі

Я
ярослав

до тих пір доки люди не зрозуміють що найбільша небезпека для держави є теперішня бандитська влада парашенка,до тих пір будуть лунати взриви спровокованими слабоумними спецпризначенцями мвс-авакова.а то що свободу паплюжать ті хто неварта її і в сраку поцілувати так це закономірно-тварин хватає.

В
В

Знаєте що пишуть на Львівських форумах?:) Цей не свободівець, він засланий нашою владою... Ну що ж, якщо це правда то я встану і вклонюся нашій владі це ж потрібно було "свого" внідрити у свободу, який ще воював у батальйоні січ. Всі його побратими до цього інциденту казали що це 100% свободівець! Супер операцію провели наші спец.служби!:)))) А тепер правда: діло в тому що свобода не контролює більшість своїх партійців, вони навіть не в курсі хто скільки зброї привіз зі сходу країни. Звісно їх перевіряють тому і той кинув РГО російського виробництва, трофейна граната. Знаєте, загинула людина... за це має отвітити не тільки той хто кинув гранату але й свобода. Бо він із свободи. Свободівці "кричать" що він засланий він не один із них... як убив людину то вже не свободівець, а до того супер колега!

П
Піштті

Жалко шо небуло всіх депутатів там у раді... Треба кинути гранату було коли сесія була вот тоди булоб весело!!!

7
777

Свобода- це без пяти мінут терористична організація яка повинна бути заборонена. Не вперше використовує силові методи і невиключено що саме вони стріляли на майдані, щоб спровокувати кровопролиття. Ці фанатики перетворюють нашу країну в африканську , в якій зависла революція на десятки років, а нас відкидують від європи і безвізового режиму.

К
Клим

Виходить що ''Свобода '' тут не причому,влада послала ''крота'' в цю партію..і цей ідіот підірвав людей під верх.радою..нісенітниця..

ИЧ
и что в итоге...

а итоги плачевные.все как всегда! боролись и напоролись!

С
Смоктуновському

і де це ти воюєш ?

І
Іннокентій

Якщо це правда тоді влада діє типовими методами Путлера - який перед "чечньою №2" взорвав багатоповерхівку щоб визвати гнів народу. В принципі влада і Путін зараз партнери, що там ще говорити, ми воюєм а вони коньяки попивають, гниди... щоб були проклята влада та їхні діти...

CL
Culpa lata dolo comparatur

від Гуменюка сволотівці не відхрестились,тобто не заперечують ,що їхня людина кинула гранату.Пункти 2,3,4, в топку й не потрібно виправдовувати злочини.

Я
я

у мукачеві теж петро порошенко попросив ланя про послугу ! і прийшов мацкаль ! а в киеві петро порошенко кого приведе ???

L
Laci

Министр внутренних дел Арсен Аваков назвал имя представителя «Свободы», бойца батальона «Сич», который бросил гранату под зданием Верховной Рады Украины. Об этом он сообщил сегодня в ходе брифинга. «Задержан бросавший гранату — Гуменюк Игорь Владимирович, использовал гранату типа РГО... Одна граната была при нем при задержании, другую он бросил и сознался в этом, чека была у него. Назвался „свободовцем“, бойцом батальона „Сич“, находящимся в отпуске с 3 августа по 3 сентября», — сообщил министр.

Читайте також