Балога про заяву Москаля: Нехай НАБУ закриє рот клоунам

7
9

Народний депутат заявив про намір звернутися до антикорупційного бюро із зверненням негайно розслідувати заяви голови Закарпатської ОДА про "чорну касу" Партії регіонів.

- Стосовно заяв голови Закарпатської ОДА скажу наступне. Не можу серйозно сприймати слова людини, яка без жодного докору сумління створила в обласній раді більшість з екс-регіоналами з «Опозиційного блоку», і яка не приховує свою дружбу з Хомутинніком і партією «Відродження», - зазначив Віктор Балога. - Але, як народний депутат, негайно направлю звернення в НАБУ і наполягатиму розпочати розслідування за фактом заяви голови Закарпатської ОДА. І нехай він дає свідчення і розповідає, що йому відомо і чому мовчав стільки років. Бо покривання злочину також є злочином. А оскільки мова йде про колишнього президента, ця справа має бути однією з пріоритетних. Вірю в неупередженість НАБУ і швидке розслідування. І воно потрібно не мені, а щоб закривати рот різним клоунам, які звикли голослівними звинуваченнями робити собі кар’єру в політиці.

Зауважимо, що сьогодні Геннадій Москаль заявив, що ниточки від «чорної каси» Партії регіонів тягнуться до Віктора Ющенка, звинувативши також Віктор Балогу.

Скан депутатського звернення до НАБУ

Пряма мова нардепа телеканалу 112

Коментарі

Х
Хомут

Якшо мені скажуть шо бодай один депутат, який просидів більше одного склиання у ВРУ, чистий на руку, я щиро з ним посміюся. Виходить так, шо комусь обідно, шо хтось урвав більше (або, принаймні, він так думає), або хтось, комусь, якимось чином мішає, от і все. Ми ж вічні коментатори з своїми догадами, правда, вона ж не завжди така як є, хтось бачить спереду, хтось ззаду.

З
Закарпатец

Пауки в банке зашевелились - но Витя всех загрызет ОДНОЗНАЧНО

Р
Руснак

Супер розкрыття! Забылисьте, ош який рейтинг мав ющенко? Тать приблизно1-2%.Ющенко мав доплачувати ош обы кось позад нього взявся розрулювати його газдованя.Треба чимісь наруд удволікти уд проблем насощных. А Москаль кібы не впер у Балогу та бы нарас на кусувку пушов. Кібы Москаль порядный бов, то послі того, што зробив із Закарпаттям, то мав бы ся на ньому женити.

В
Вариш

Цікаво, хто за віросповіданням дружина Москаля? Чому вона за океаном? Як останній сам себе ідентифікує? (Ми знаємо, що таке інститут біблійних жінок). Чому в Україні править Хабад?

У
ужгород

Москаль просто старий дурак таким треба йти на пенсію або трохи підлічити голову.

Я
Явор

Якщо Москаль начебто дбає про Україну, чому його найближчі родичі за океаном, а родичі Балоги - на рідній землі?

М
МУКАЧЕВКА

Москаль мне напоминает сплетниц в селе на лавочке. Он "всё знает", а как до дела доходит - получается пшик...Ну,а Балогу он ко всему приплетает - задание "папы" надо ведь выполнять. А как? Вот и ляпает языком как помелом.Люди над ним смеются уже.

М
Мукачівець

Щось тут не чисто, хтось хитрить. Час покаже. Все таємне стає явним.

Е
Експерт

Уже Москаль розказував про 400 тисяч від Жеваго які той дав його однопартійцю із Солідарності. І де НАБУ? Де обшуки? Де кримінальні справи? Не москаль а балабол

Читайте також