Балога про заяви Азарова: Чим далі, тим більше це все нагадує прислів’я про поганого танцюриста

9
7

На думку народного депутата, прем'єр-міністр даремно знайшов крайнього в опозиції за ситуацію в країні.

"Раніше прем’єр-міністру заважали працювати міфічні попередники. Усі три роки прем’єрства нічого не виходило, бо куди не глянь – всюди попередники наслідили. Більшість у ВР своя, голови адміністрацій – свої, виконавчою гілкою влади керують вихідці з одного регіону, а винні в усьому все ті ж попередники. А зараз, Микола Янович повернувся з відпустки, і побачив, що в усьому винна опозиція. Хотів би прем’єр щось зробити в державі, але не може, бо бач – всюди опозиція заважає", - відзначив політик.

"Вибачте, але чим далі, тим більше це все нагадує всім відоме прислів’я про поганого танцюриста. Але цікавить інше – невже глава уряду вважає людей за бидло і думає, що хтось повірить у цю байку? Невже він думає, що середньостатистичний водій, коли їздить по цих дорогах кляне опозицію? Чи може це опозиція блокує рахунки місцевих громад? Може хтось вірить, що це опозиція вводить векселі та утилізаційний збір на автомобілі?", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

І
іштван

Я пенсіонер і маю час сидіти за компом ,а що АМІГО ЧИ анрійко ви сидите і пишете ваші антибалоговські коментари. Краще займіться якимось корисним ділом.

Д
Дмитро

Відкрив почитати новини політики. Три новини підряд із іменем Балоги у заголовку. Читати далі щось бажання відпало. Боюсь знудить. Шо від нього, шо від сайту.

ДА
до Аміго

Мабуть те саме що і танцюристу.......ахаха 0_о

А
Аміго

А що Вам мішає накінець уже вибратися із Фейсбука і занятися роботою?

А
андрійко

та лиш би шось говорити....а суть слів уже не така важна,у Балоги нова кличка: плитькаш.

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

БВІ: так невже ви з опозиції. так це ви мішаєте праювати уряду

А
аня

Молодець Виктор;

Читайте також