Балога про заяви Йоббік: Не варто надавати ваги заявам партії, яку громада Закарпаття серйозно не сприймає

12
4

Народний депутат зауважив, що заяви Бейли Ковача у Берегові щодо Притисянського округу є свідченням некомпетентності.

"Євроінтеграція не є приводом для демонстрації власної некомпетентності в зовнішній політиці. Тим більше - це не привід говорити нісенітниці від імені Угорщини. Хочу сказати, що не варто надавати ваги заявам партії, яку громада Закарпаття серйозно не сприймає. І це аж ніяк не може бути позицією наших сусідів", - наголосив Віктор Балога.

Нагадаємо, що цього тижня в Берегові відбувався політичнй форум угорської радикальної партії Йоббік, на якому депутат Європарламенту заявив, що без домовленостей про створення Притисянського округу Україна не зможе підписати угоду про асоціацію з ЄС.

Коментарі

Ф
Федор

"Йоббік" такий же масонський проект, як і ВО "Свобода", головна мета якого під маскою суперпатріотичних лозунгів розсварювання людей.

7
777

Ця партія, визначилася, коли обирала собі ім"я. Читайте і думайте, з ким маєте справу. А ще, нехай командують у себе, а СБУ вже час прокинутися і копкати під дупу екстемістів, що прагнуть нав"язувати свої думки в Україні, збираючись в Берегово. Невже всі забули, що мадяри воювали в коаліції з фашистською Німетчиною і знищували все немадярське? Яка ж ми держава, якщо дозволяємо гавкати всякому зброду, який потім годують, поють і з почестями проводжають на кордон. За подібні шабаші організатори мали б відповісти, інакше не поважатиму нашу країну.

Н
Неймар

Від заяв Балогана вже тошнить.ЄЦа тоже вже ніхто серйозно не сприймає.і його тоже.

ДБ
До Балоги

А якщо виграють вибори,то як будеш говорити про них?

Читайте також