Балога про занепокоєння Будапешта через воєнний стан: Чому Брензович у парламенті не оголосив протест діям Порошенка?

10
10

Народний депутат назвав дивним заяву міністра МЗС Угорщини Петера Сійярто з приводу запровадження воєнного стану в Україні, адже партія угорців досі залишається в коаліції Блоку Петра Порошенка.

Сійярто каже, що вони з партією угорців України KMKSZ занепокоєні нашим не то воєнним, не то напіввоєнним станом. Це дуже дивна заява. Бо по-перше, Партія угорців Україні давно знаходиться в коаліцію з БПП, який вчора топив за воєнний стан. По-друге, якщо вони такі занепокоєні, чому представник KMKSZ, Василь Брензович вчора не встав на Верховній Раді і не оголосив протест діям Порошенка? – зауважив Віктор Балога. – А якщо угорці так переживають, то краще би з повагою ставилися до громадян України, і в тому числі, до угорців Закарпаття, та не створювали б штучних черг на своїх кордонах і не принижували б перевіркою кожного автомобіля на кордоні.

Нагадаємо, що вчора Верховна Рада 276 голосами запровадила за пропозицією президента Петра Порошенка воєнний стан у 10 областях України.

Про те, як голосували нардепи від Закарпаття за воєнний стан, ви можете переглянути в нашій окремій новині.

Коментарі

C
cecslrf

До Олеськи,майже Галичани тобі до пекли можливо було за шо!Хоча наскільки знаю шо галичани порядні ,вони дружні ,не так як тут шо втопили би в ложці води .Ти навірно десь з тих країв гуцульщини .Ти пишеш шо заганяють в противостояніє міжнаціональне .АКмімкін звідки ,він кашу замутив .То все йде з Києва ,во іменно шо ти тролиш людей ,на такіто такі,строчиш всяку ірунду!

О
Олеся

Угорщина не втратить свою історію без угорців на Закарпатті. А ось як буде закарпатцям після "галицинізації" уже зовсім інше питання. Нас заганяють львівські тролі в протистояння міжнаціональне, яке ніколи не було притаманно нашому Закарпаттю. Геть Бандери, слава Україні!

М
Містний

Мадяре нормальні люди і Балога з ними і дружив і дружить....

Б
Бувалий

Мадяри вже наговорили на десятки кримінальних справ, пора би вже СБУ почати діяти згідно законів України. Бо всякі Брензовичі і Ілдики зовсім знахабніли.

Р
Роман

Позбавити їх громадянства українського, хай ідуть собі з Богом. Якщо їх так все не влаштовує.

Д
Дідо

Віктор Іванович, пригадайте стару співанку, яку ще наші діди співали: "Плыве какчка долі Тисов - пливе качка на Мадяри..." Правда типирка уже співають ща пливе кача по Тисині...Я так розумію що качки і тоді і зараз геть звідси тікають - долі Тисов. Котре куди бідне кача звідси тікає, котре на Мадяри, котре на Хорваты і вштикі до Дунаю,- о лем не в Галечену.

J
joska

Та лишайте всіх мадярів закарпаття громадянства і так із того громадянства ниякого хосна ,а потім ви і так того добиваєтеся! а БАЛОГИ всі були відсутні ,чекають результати від того стану ,а потім скажуть що не були присутні тому не голосували то ще хитрожопі!

О
Ольга

Пан Балога перед голосування сказав свою позицію, а Брензович забив голову в пісок, за нього Сіярто нийні позицію озвучує. Тому брензовича потрібно лишати громадянства і депутатства

Т
Тютю

Ноно, інтересно пан Балога чому не голосував? Так легше потім плащем крутити, чи не так?

З
Зубанич

Чому брензович користується владою в Києві та шнурка порошенка в Закарпатті , москаля? Чому брензович та подібні йому сепари, владою українською користуються, а в Будапешті обливають брудом Україну ? Так поступають тільки низькі люди та подонки. Що брензовича, що орос, та інших сепаратистів потрібно негайно лишати громадянства України

Читайте також