Балога: проблема з недофінансування місцевого самоврядування тягнеться вже півроку

6
2

Політик наголошує, що проблема з грошима не має партійної приналежності.

«Прем’єр-міністр не договорює масштаби недофінансування місцевого самоврядування. Треба чітко сказати – це проблема центральної влади, а не місцевих рад. І ця тема не нова – вона тягнеться щонайменше останніх півроку», – зауважив Віктор Балога на своєму Facebook.

«Жоден мер в Україні, коли стоїть питання про стосунки з урядом, не є в опозиції ні до прем’єра, ні до когось з міністрів. Якщо такий знайдеться – то це ворог самому собі і своїй громаді. Але я таких ще не зустрічав. Керівник місцевого самоврядування, яку б політичну силу не представляв, завжди налаштований на співпрацю. В усіх випадках», – наголосив політик.

«А та проблема, яка зараз є з фінансуванням, – це питання і мерів від Партії регіонів, і від «Батьківщини», і від інших сил. Бо бюджетні гроші не мають партійної приналежності. Коли в країні проблеми, то проблеми у всіх», – підсумував Балога.

Коментарі

Е
експерт

А чому Балога не писав про це коли був міністром МНС, що боявся втрати своє тепле міністерське крісло? Тепер легко можна всіх критикувати окрім себе, але це ніяк не вплине на результативність роботи.

Ф
Фома

Це дійсно проблема фахового рівня і представників Партії регіонів,і "Батьівщини", і всіх інших, які доводять і країну, і її громадян до такого "плачевного" стану, бо сьогодні родився, а завтра вже хоче керувати, управляти, бути менеджером і..., а потрібні знання, а не партійна чи інша приналежність.

Читайте також