Балога пропонує Порошенку очолити музей "Демократичної корупції"

8
4

Народний депутат Віктор Балога повідомив, що команда Порошенка не буде голосувати за призначення інавгурації Зеленського на 19 травня.

"Активність Порошенка в останні дні на посаді просто зашкалює. Він роздає нагороди, працевлаштовує свою обслугу, проводить ротації в Збройних силах та призначає суддів. Просто трудоголік та зразок для наслідування. Але є одна проблема - бажання віддавати владу в нього немає, тому він дав доручення своїй фракції не голосувати за призначення інавгурації на 19 травня", - написав Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбук.

"Він так приріс до крісла і будівлі, що новій владі варто було б його там залишити, тим більше, що вони на Банкову і так не хочуть заходити. Для цього потрібно зробити в будівлі адміністрації музей «Демократичної корупції» і залишити Порошенка там екскурсоводом. З таким досвідом в цій сфері йому є що людям розказати та показати", - додав народний депутат.

Нагадаємо, вчора Віктор Балога повідомив, що зареєстрував у Верховній Раді проект про призначення дати урочистого засідання парламенту, на якому новий Президент має скласти присягу і приступити до виконання свої повноважень.

Коментарі

М
Мішови

Мигалю, ти ножика Горвата забув, а за інших молодець.

ЧМ
Чесний Митник

Цікава пропозиція напевно багато просив з закарпутських митниць, від короля кордону! Гой ра Балоги!

М
Міша

В шоколадної свині є послідовники в Закарпатті ,свинючки пітьовки,лунченки,які також за владу готові всім підсмоктувати.)

М
Мукачiвець

Царем галиции

Читайте також