Балога просить генпрокурора зайнятися Укравтодором

13
12

Політик має намір направити письмове звернення до ГПУ щодо витрат на ремонт доріг.

«Укравтодор рапортує, що дороги відремонтовано на 95%. Хтось у це вірить? Вони і на 5% не зроблені і люди прекрасно бачать, що це брехня. Я звертаюся до Генерального прокурора з вимогою перевірити не статистику, а реальний стан доріг і використання коштів. Бо статистика може за ніч і автобан побудувати. Але ж нам не звіти потрібні, а реальні дороги. Тому прошу розібратися – куди йдуть гроші, які кожен водій платить за їх утримання. Поки що звертаюся публічно – в понеділок направлю і письмове звернення», – зауважив Віктор Балога. 

Коментарі

Й
ййй

Боже,Жаливо,який ти тупий.Вибач.

ШК
Шоні Ковач

А коли, накінець, дійде черга і прокуратура візьмеся за концерн "барва"?

НБ
Не Балога

Балога останнім часом почав розбиратися у справах, але тих, що абсолютно його не стосуються) навів би краще лад у своїй сім'ї та бізнесі, або зайнявся медитаціями, щоб пізнати яку ж політичну силу він підтримує!

Т
Тібі

Ви б трохи накрадених грошей Укравтодору виділили а не поливали його брудом

МС
Микола Староста (Жалива)

Поясню,раніше наприклад у Хустському районі працювали три дорожні фірми, а зараз одна і та банкрут. Питання, хто розвали (розікрав) те, що залишилось з часів СРСР??? Ледида???

Q
Qq

Жаливо!Пора відрізняти Гоголя від Гегеля!Чи ти заразився від нашого президента?

МЖ
Миколі Жаливі

Ви розкажіть краще як ваш бездарний губернатор не зміг даже освоїти усі гроші які виділили на ремонт доріг. Це ж якими треба бути бездарями щоб мати гроші і їх не витрачати на ремонт дорог!!!

МС
Микола Староста (Жалива)

Хай пан Балога скаже скільки нових доріг було побудовано за час його газдування, а двлі хай шукає винних.

П
поштар

Цей інформаційний "шум" від пана Балоги є похідним від "покращень" цієї влади - говорити хоч-що, хоч про кого і тим самим тільки не нести хоч якусь відовідальність. Коли ти чоловіче вже "наговоришся" так хоч на 10 років строгого режиму ???

Я
ЯРОСЛАВ

Укравтодор то є сплошна ЯМА куда пропадають украдені у НАС гроші,і тоді ЗК на всю країну рапортує як трудиться його ЧАДО, яке за РІК стало МІЛІАРДЕРОМ!!!!!!!!!!!!!

М
микола

А МЧС-ом за время своей каденции почему не попросит?

У
УА

Ну да, яма на яме, какой там ремонт! Пора отвечать за слова!

Читайте також