БАЛОГА ПРИВІТАВ СВОЮ ЗАМІНУ НА БАНКОВІЙ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

10
2

1 лютого свій день народження відсвятквала глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко, яка змінила на цьому посту лідера Єдиного Центру Віктора Балогу.

Віктор Іванович не забув привітати свою зміну (далі мовою оригіналу):

– Новый год жизни, Вера Ивановна, совпадает с началом нового периода в политической жизни страны. Это создает для вас как риски, так и возможности. Желаю рисков избежать, а возможности воплотить. Например, больше внимания уделить здоровью, семье, саду-огороду, кулинарным экспериментам. В любом случае кресло-качалка в тени виноградных листьев не менее комфортно, чем место на Банковой.

Коментарі

К
КЕНТ

Погляд читача Одна з біблійних легенд оповідає, як колись до Бога прийшла квола І замучена житейськими негараздами жінка. Несила їй стало терпіти знущань над собою від свого чоловіка. — Він постійно пиячить, б'є / знущається наді мною, — бідкалася жінка. Бог, вислухавши її, показав на три хрести, що лежали поруч, і мовив: — Ось, вибирай! Жінка спробувала бодай зрушити з місця перший : не піддався. На другий у неї сил також не вистачило. І лише третій хрест жінці таки

Я
Яна

ха, оце то вигнався, файне чуство юмора маєте пане

Читайте також