Балога Путіну: не варто нав’язувати міф про спільний народ

12
12

Політик закликав російську сторону а ділі продемонструйте бажання розвивати економічні відносини, без політичного шантажу та тиску.

"Не розумію побоювань ВВП про можливі труднощі у військово-промисловій кооперації між Україною та Росією. Міжнародні економічні зв’язки давно не обмежуються жодними рамками, окрім ембарго на торгівлю з диктаторськими режимами. США торгують з Бразилією, а Індія з Мексикою, хоча й перебувають у різних зонах вільної торгівлі", - зауважив народний депутат.

"Сьогодні світ відкритий і керується виключно законами ринкової економіки. І, якщо ти маєш конкурентний продукт, то особливих труднощів із його просуванням на ринок у тебе не буде. Тому питання не у тому, хто з ким співпрацює, а у політичній волі. АН-70, АН-148, проекти по виробництву двигунів для вертольотів заморожені не тому, що вони погані, а через те, що російські партнери говорять одне, а роблять інше. І змішують в одну купу економіку та політику", - наголосив він.

"Тому, шановний ВВП, не варто нав’язувати міф про спільний народ. Краще на ділі продемонструйте бажання розвивати економічні відносини, без політичного шантажу та тиску", - констатував Віктор Балога.

Коментарі

Ч
Читатель222

Ахахахах, Балога - Путину ))))) Вот это пиар, браво Мукачево.нет!!!!

N
narodu

Слухай грамотей ,перед тим як тут писати свої заторможені коментарі, вивчи для початку граматику!ПРОСТЯКУ .В.І.Б. не вчить Путіна , а просто виражає свою думку по поводу різних тем.І він на це має право, але при цьому нікого не ображає, порівняно з вами.

7
789

Кто такой вообще Балога? не от слова ли "балега"??)) Путина советчик и совесть...))) Самая лучшая шутка сезона...

Г
гопак

Балога народний депутат , поважний чоловік , а ви його тут паскудите - та кістки перемиваєте . Невиховані свинопаси , самі вже як свині поставали . Нікого не поважаєте , нікого не слухаєте . жопошники

М
мукачівець

Правильно пише Балога: потрібно розвивати економічні відносини без політичного шантажу. Але, на жаль, наші сусіди і друзі, так не можуть. Поки що...

N
narod

просто інтересно а наш балога чув про слов"янський народ??? чи він просто пише то шо йому говорять???

N
narod

а чого балога не напише сарайови тобто бараку шоб не воював з сувереною і незалежною Сирію? чого такий великий прихильник демократії і верховенства права мовчить?? шо кишка узька??

П
Писарь

Для тих, хто не ходив у школу: Балога Путіну - так пишуть люди без освіти та ПТУшники. Балога - Путіну. Може виглядати і так.

В
Варошиць

Низько Вітька літає... треба Обамі писати, а то і самому Богу! А яка разниця, і так туто нихто не чує і не читає...

Л
Лийба

Ану Обамо лишися Сірії!!!! Чуєш?!!!!!!!?????? Я тти кажу!!!! Лийба!!!!!

П
Простяк

Пане Вікторе хто ви такий, щоб вчити вже навіть не Президента власної держави, а зовсім іншої держави? Балога це універсальна людина яка у всьому розбирається.

С
Сашко

>Балога Путіну: не варто нав’язувати міф про спільний народ Це нам говорить експерт із Міфів. Цікаво чи до Путіна доходить те що говорить Балога, а то він бідненький старається щось пробує йому повідомити, а Путіну може і не передають. Мені Вас уже аж шкода

Читайте також