Балога радить Януковичу замислитись, чому його оточення заможне, а решта країни - ні

17
1

Політик зауважує, що українці не вимагають від влади неможливого, а лише нормального рівня життя, на яке вони заслговують.

 

"За роки незалежності в Україні, дякувати Богу, не було ні війни, ні масштабних катаклізмів. За рівнем економічного та інтелектуального потенціалу ми попереду не лише наших східних сусідів, але й не уступаємо багатьом західним.

І тут виникає риторичне запитання - чому Україна живе гірше Сербії, гірше Боснії і Герцоговини, де за останні 20 років близько 5-ти було проведено в стані війни? Чому нинішню Україну уже починає випереджати Албанія?", - зауважив Віктор Балога.

 

"Хотів би адресувати це питання президенту Януковичу: ви та ваша команда керуєте країною останні 4 роки. За цей час ви зробили багатими і забезпеченими багатьох людей, близьких до президента. Це у вас вийшло добре.

А як бути з рештою громадян України? Вони не вимагають від вас неможливого, вони не просять садити пальми в пустелі і будувати фонтани в кожному селі. Вони хочуть нормального рівня життя, яке можна забезпечити навіть з тими ресурсами, які є, і влади, яка не буде їх вбивати і викрадати.

 

Хіба важко над цим задуматися?", - наголосив народний депутат.

Коментарі

Я
янукович

Мои приближённые живут отлично. Макеенко подтвердил: мы богатые, у нас есть всё...( только помнит ли он это своё заявление где продолжил " а вы потеряете всё")Я тоже не жалуюсь --- обеспечился до 10 -го колена. И чего мне думать о каком-то НАРОДЕ? Мне что больше не о чём думать ????

Читайте також