Балога регіоналам: "Може від вас буде більше користі в інших сферах – в бізнесі, в поезії, в кулінарії"

10
6

Політик прокоментував післявиборчі напруження на 71 окрузі.

"В день голосування нам вдалося протистояти підкупу на 71 окрузі з центром в місті Хуст, де від Єдиного Центру балотувався мій брат Павло. Завдяки вчасній реакції штабу були зупинені «каруселі» і ми отримали перемогу над кандидатом від Партії регіонів Степаном Деркачем" - написав політик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Але наші опоненти не можуть з цим змиритися і думають, якщо їм не вдалося купити людей в день виборів – вони куплять суддів і прокурорів. Тому кандидат від Партії регіонів подав дві позовні заяви щодо оскарження результатів виборів.

Хлопці, в політиці треба вміти не лише вигравати, а й достойно програвати. У вас не виходить ні одне, ні інше. Може від вас буде більше користі в інших сферах – в бізнесі, в поезії, в кулінарії. Ну для чого вам йти в політику?"- прокоментував Віктор Балога.  

Коментарі

І
Інтелігент

Ригіонали проводили грубо і цинічно ці вибори. Це всі знають. Допалися до корита, то тепер їх буде важко звідти витягнути. А подивіться хто із їхніх представників пішов у ВР? Сміх і годі, два слова звязати не можуть, а все туда же. Хоча,що з них брати, а їхній батько - конюх хіба ліпший? Стидно за Закарпаття, невже нема у тих же ригіонів більш достойних і інтелігентних осіб!!??

5
56

Дійсно, якщо все було чесно, то чого ви так розхилюалися за Павлика?Ну перерахують ще раз, тоді будете спокійнопити шампанське.А якщо не виграє Павлик, то у кулінарії може сесбе прояити - у Барві дуже добрі булочки-буде пекти

Я
Я

хаа, умнічка!))))

SS
Sikora Stepan

Вікторе Івановичу, право кожної людини мати можливість звернутися до суду, тим більш в питаннях оскарження результатів підрахунку голосів. І для чого тут хвилюватися. Якщо суд встановить справидливість виграшу Павла Івановича то так тому і бути, а якщо ні... Прийдеться змиритися з поразкою. Такі умови демократичного суспільства.

H
Helena

Ой=ой=ой,Віктор Іванович!А з ВАс політик хіба нормальний?!!Вибачте,але Ви собі лестите))).Звичвйно,за роки спілкування з різного рівня людьми в Києві,Ви ,звичайно,трохи слова навчилися зв"язувати,та до політика високого рівня Вам ще далеко...

0
07

витя молодец а их к юльке так толку больше будет

Читайте також