Балога: Рішення стосовно П.Балоги і О.Домбровського повинні захистити в стінах ВР

10
8

А не в Конституційному суді, довіри до якого нема зовсім.

«Дуже прикро, коли Голова Верховної Ради, поважний чоловік, без плям у біографії робить все, щоби парламент залишався маріонеткою в руках влади. Іншого пояснення тому, що він пішов у КС з поданням по Павлу Балозі і Домбровському, знайти не можливо», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

«Я розумію, що Рибак уже десь напевно думає про пенсію і йому байдуже, що і як там буде. Йому дали команду з Банкової – він миттєво виконав. І байдуже, що його боси зруйнували судову гілку влади, а він – добиває законодавчу. Рішення стосовно Павла Балоги і Олександра Домбровського повинні захистити в стінах ВР, а не в продажному Конституційному суді. Бо довіри до нього немає абсолютно ніякої», – наголосив політик.

Коментарі

П
Павлик

> написав Віктор Балога у своєму Facebook. - пишіть пишіть. Фейсбук усе стерпить. А потім використае все написане Вами для показу Вам хорошої якісної реклами. Пишіть пишіть

П
піп

Най ліпше старший брат повість закарпатцям що в черговен виторгував в регіоналів, коли заставив Павлика написати заяву на вступ у фракцію регіонів і що сталося на другий день, коли наказав братану уже вийти від регіоналів. Сміх тай годі.

ДС
До Социо

А кого тут цікавить думка павлика?))) він тут просто маріонетка в руках старшого брата. що той захоче, те павлик і робить. от і все. така вже доля сімейства балог...

С
Социо

Опубликуйте хоть один раз материал,в котором будет мнение о происходящем Павла Балоги.Человек хочет представлять интересы избирателей в ВР,хочется услышать именно его.Все выглядит так,как будто это у Виктора проблемы на 69 округе.

ВГ
Віталій Глагола

Не гоніть на Віктора Івановича.Ми з Тужанським йому служимо.

Ч
Читач

Скільки зі свого фейсбука гавкати можна?)) вийшов би вже у люди. молодший брат он як оксану піарить. навіть у власний робочий час! видно, не боїться звинувачення у використанні адмінресурсу))

С
Социо

Уже все поняли кто и зачем розиграл этот спектакль с судами,напрягает ежедневная публикация об этом всем.

Ч
читач

Депутати звикли вважати себе священними коровами. З одного боку, в цьому є резон: вони - представники народу і повинні бути незалежні від будь-якої влади. А з іншого - ось ви запитаєте, наприклад, у Рибака, навіщо виборча документація зберігається в архівах п'ять років? Для того щоб ми могли перевірити достовірність результатів виборів. Мене дивує логіка тих, хто сьогодні критикує цю новину. На їхню думку, якщо людина «купив» вибори, тобто скоїв кримінальний злочин (а в силу швидкоплинності виборчого процесу за п'ять днів ніхто це довести не зможе!), То після прийняття присяги йому вже нічого не загрожує. Ніяке розслідування його не хвилює. Тоді треба простіше зробити: написати, що після того, як людина стає депутатом, всі архіви знищуються, а дію Кримінального кодексу зупиняється - КАРМАЗІН

Читайте також